Aldo najavil očarljivo kolekcijo Aldo X Barbie

20. 7. 2023 // Moda / Novosti

Je več kot le lutka, je kultna svetovna modna ikona, katere estetika je obarvana z neustrašnimi rožnatimi barvami. Že ugibate, da gre za pop ikono Barbie, ob kateri so odraščale številne generacije?

Prav svet slednje bo kmalu obudila priznana kanadska blagovna znamka modernih čevljev in modnih dodatkov ALDO, ki je združila moči z globalnim podjetjem igrač Matell in predstavila glamurozno omejeno kolekcijo čevljev, torb in modnih dodatkov, s podpisom Barbie. Ta bo na voljo tudi v Sloveniji – v Supernovi Ljubljana Rudnik. Tako imenovana „Barbiemanija“ to poletje ne bo osvojila le filmskega, temveč tudi modni svet. In ker je prav Aldo zmeraj v stiku z modnimi trendi, bo to poletje na police trgovin Aldo prispela tudi posebna kolekcija Barbie, ki poudarja zabaven in neustrašen stil, ki ga Barbie neguje, ter barvite modne kose, prežete s klasičnim Aldo slogom, ki jih krasijo vpadljivi in ​​sijoči detajli, kot so kamenčki, bleščice in majhni dragulji.

To poletje si privoščite nostalgične trenutke in zablestite v atraktivnih modelih obutve, ki bodo nedvomno popestrili vsak vaš outfit, pa naj bo to dnevni, formalni ali večerni look. Poudarite vsakodnevne kombinacije in razbijte monotonost osnovnih outfitov z Barbie supergami, izdelanimi po prepoznavni tehnologiji Pillow Walk, ki vsak vaš korak spremeni v dozo maksimalnega udobja. Če želite popestriti kombinacije, bodo popolna izbira očarljivi roza slip-on modeli z visoko peto.

In v tej kolekciji, ki prihaja kmalu, boste lahko našle najbolj prodajane modele Stessy s petami, v katere se boste zaljubile na prvi pogled. Narejene iz vinila in poudarjene z odličnimi detajli, zato se boste z njimi počutile kot zvezda večera. Za dopolnitev celotnega videza pa ne pozabite dodati pripadajoče torbice, ki bo celotni kombinaciji dodala mladosten čar. Poleg klasičnih elegantnih petk je Barbie poznana tudi po rožnatih retro platformah, ki so to sezono izjemno popularne, in v tej različici se jim ne bo mogla upreti nobena trendseterka. Odlično se bodo podale k enobarvnim kombinacijam ali lahkotnejši garderobi – dodajte le še kakšen spodoben kos nakita in vaša kombinacija je pripravljena!

Fantastično sodelovanje med kanadsko modno blagovno znamko in Barbie je prineslo neustavljive modele torbic. V kolekciji pa boste našli mini modele za nošenje v roki in priljubljene "crossbody" torbice, ki so odlična izbira za vsak dan. Vsi trije modeli so pobarvani v roza odtenke, od svetlejše do temnejše, krasijo pa jih izraziti detajli in motivi, ki poudarjajo prepoznaven Barbie duh. Mini torbica po navdihu 90. let se bo odlično podala v kombinaciji z večernimi oblekami, za poudarek na modnem izrazu pa v dnevnih različicah ne boste zgrešili s klasičnimi modeli, ki se nosijo čez telo.

Barbie kolekcija bo kmalu na voljo tudi v trgovini Aldo v Supernovi Ljubljana Rudnik!

Foto: PR

ss23_barbie_w_footwearcluster_0501.jpgss23_barbie_w_hbcluster_barbiehandbg_ltpink_barbietphndl_malibupink_barbieqcross_sachetpink_0330.jpg