adidas predstavlja revolucionarno jopo Z.N.E. Zero-Dye Hoodie

22. 4. 2017 // Moda / Novosti

adidas Athletics predstavlja najnovejšo jopo s kratkimi rokavi Z.N.E. Zero-Dye Hoodie. Zasnovana je tako, da zagotavlja vrhunsko udobje in športnikom pred zahtevnimi preizkušnjami pomaga doseči popolno miselno osredotočenost. Jopa se namreč lahko pohvali z veliko kapuco, ki s pomočjo dvoplastnih stranskih in sprednjih panel prekrije športnikova ušesa po principu slušalk, s tem pa prispeva k zmanjševanju hrupa.

Pri izdelavi najnovejše jope so pri adidasu uporabili materiale v njihovi naravni barvi in se popolnoma izognili postopku barvanju (Zero Dye), s tem pa so zmanjšali porabo vode ter kemikalij. Z uporabo te tehnike želijo doseči, da oblačila odražajo čistost in vizijo, ki sta potrebni za stoodstotno osredotočenost na cilj. Slogan nove kampanje "Osredotočite se le na resnično pomembne stvari" namreč prinaša nove poglede na iskanje fokusa in športnike opominja, naj se ne zavedajo zgolj svoje športne poti, temveč tudi okolja, ki to pot obdaja.

Za uspešnejše ohranjanje koncentracije pred športnimi izzivi jopo Z.N.E. Zero-Dye Hoodie že uporabljajo vodilni svetovni športniki, kot so nogometaš Paul Pogba, tekačica Tori Bowie in teniška igralka Coco Shilin. Jopa s kapuco je pri nas že na voljo, njena cena pa znaša okoli 80 evrov.

V. J.

Foto: adidas

z_n_e__zero_dye_hoodie_s_portnikom_pred_zahtevnimi_preizkus_njami_pomaga_dosec_i_popolno_miselno_osredotoc_enost.jpgjopa_z_n_e__zero-dye_hoodie_ustvarjena_povsem_brez_barvanja.jpg