Oblikovalec Gosha Rubchinskiy je ukinil svojo modno znamko

9. 4. 2018 // Moda / Modni insajder

Mlad modni up iz Rusije, ki je doslej ustvarjal pod svojo znamko Gosha Rubchinskiy, je modni svet prek Instagrama obvestil, da ukinja svojo znamko, kot jo poznamo in da sezonskih kolekcij ne bo več. Da pa lahko pričakujemo nekaj povsem novega ...

Ruski modni oblikovalec Gosha Rubchinskiy, ki ga obožujejo mnogi iz sveta mode, je pred ukinitvijo svoje znamke v Jekaterinburgu zaključil svojo rusko modno turo, ki jo je pričel v Kaliningradu. V Kaliningradu je predstavil kolekcijo jesen/zima 2017, v Sant Petersburgu pomlad/poletje 2018 in v Jekaterinburgu jesen/zima 2018. Gosha je pri oblikovanju kolekcij sodeloval z mnogimi športnimi in luksuznimi modnimi znamkami. Po pisti so se sprehodili ruski modeli v kreacijah z logotipi oziroma prepoznavnimi kroji za znamke adidas, Burberry, Levi’s, Dr Martens, oblikovalec pa je sodeloval tudi z ruskim umetnikom Erikom Bulatovom.

Gre za ruskega oblikovalca, ki ta hip kroji dogajanje na svetovni street style sceni, zato ne dvomimo, da bomo njegovo ime zagotovo še slišali. Po medijih se govori, da lahko pričakujemo sodelovanje z znamko Comme des Garçons, več pa za enkrat še ni znano.

V. J.

Foto: Buro247

1.jpgscreen_shot_2018-04-06_at_18_12_00.jpg