Bo Emily Ratajkowski pristala na sodišču?

29. 11. 2017 // Moda / Modni insajder

Pred kratkim smo govorili o novi kolekciji in znamki kopalk Emily Ratajkowski "Inomarata", ki so na Instagramu požele veliko odobravanja. Njihova dobra prodaja je kljub dobri reklami - v kopalkah je pozirala sama Emily - trajala le kratek čas, saj je kmalu za lansiranjem kolekcije znana oblikovalka kopalk Lisa Marie Fernandez na Evropsko sodišče vložila tožbo, v kateri je zvezdnico obtožila kopiranja dveh njenih popularnih modelov.

Govora je o enodelnih kopalkah "Triple Poppy", ki jih na sprednjem delu krasijo pentlje in nosijo ime po britanski trendseterki Poppy Delevingne, in bikini kopalkah "Leandra", ki nosijo ime po newyorški modni blogerki Leandri Medine. Modeli resnično izgledajo identično, čeprav Emily zaenkrat trdi, da so jo pri oblikovanju kopalk navdihnile stare fotografije Stephanie Seymour iz revije Sports Illustrated.

V nadaljevanju preverite, kako izgledajo kopalke obeh oblikovalk in presodite, če gre za kopijo. O tem, če bo Emily resnično pristala na sodišču, pa vas bomo vsekakor pravočasno obvestili.

V. J.

Foto: Lisa Marie Fernandez, Inamorata

1.jpgInamorata2.jpgInamoratalisa.jpgLisa Marie Fernandez