Svetovni fenomen Nokia 3310 predstavlja sveže barve

2. 10. 2017 // Lifestyle / Tehnologija

HMD Global, dom Nokiinih telefonov, predstavlja Nokio 3310 3G. S svežimi barvami in novim uporabniškim vmesnikom lahko ljubitelji te sodobne klasike izberejo temo, ki ustreza njihovemu razpoloženju. Omogoča tudi 3G za uživanje v še več državah po vsem svetu. In da, še vedno ima Kačo.

Na voljo od sredine oktobra naprej Nokia 3310 3G združuje privlačnost pogovora in sporočil trenutnega modela s podatkovno povezavo 3G, kar pomeni, da lahko sedaj uživate v klasiki v še več državah. Nov retro uporabniški vmesnik zagotovlja izboljšano in prilagodljivo izkušnjo, sedaj lahko spremenite barve in položaj ikon ter si tako zagotovite, da so vaše najljubše funkcije točno tam, kjer želite.

"Naša ponovna uvedba Nokie 3310 je bil globalni in kulturni fenomen. V svetu, ki mu kraljujejo pametni telefoni, je mešanica nostalgije in lepega telefona, ki ostaja močan, zbudila domišljijo ljudi. Naši oboževalci po svetu so nas prosili, da bi ta ikoničen telefon podpiral tudi 3G. Poslušali smo jih in danes pozdravljamo Nokio 3310 3G,« pojasnjuje Juho Sarvikas, direktor proizvodov pri HMD Global.

Izboljšan retro dizajn in čisto nove barve

V skladu z bogato barvito dediščino je Nokia 3310 3G na voljo v štirih različnih barvah – vedno priljubljeni rumeni in topli rdeči ter prelepi novi azurni in takšni v ogljenih odtenkih. Vsi odtenki se ponašajo z mat zaključkom in novo srebrno tipkovnico. Ergonomično preoblikovana za še boljšo izkušnjo pri rokovanju ima Nokia 3310 3G več razdalje med gumbi, kar nudi udobnejše tipkanje in tweetanje.

Pripravljenost na 3G prihodnost

Dodatek 3G podatkovne povezave prinaša ta priljubljen telefon še večjemu številu navdušencem po svetu. Nokia 3310 3G je pripravljena na do 6,5 ure pogovora ter impresivnih 27 dni v stanju pripravljenosti, tako da lahko vedno ostanete v stiku.

Nokia 3310 3G bo na voljo po maloprodajni ceni 69 €, in sicer od sredine oktobra naprej.

V. J.

Foto: Nokia

3310_3g.jpg3310_3g_azure.jpg