Kam na sanjski absolventski izlet?

2. 10. 2015 // Lifestyle / Potovanje

Rajska plaža, klifi, bel pesek, turkizno morje! Zraven pa še nepozabni žuri, odlična družba več kot tisoč mladih ter adrenalinske vodno-športne aktivnosti. Collegium je vse to in še več pripravil mladim, željnim poletnih dogodivščin, v povsem prenovljenem konceptu Student Island na grškem otoku Lefkas.

Otok Lefkas je še neodkrit biser Jonskega morja in po 18 letih neprestanega žuranja na absolvetskih izletih se je Collegium odločil, da gre naprej, da slovenski mladini pokaže še več ter se poslovi od legendarnih absolventskih otokov Kreta in Zakintos. Pripravili so povsem nov koncept - Student Island in mu poiskali nov dom - otok Lefkas. Mladi, ki so potovali na Student Island, so tako lahko uživali v popolnem raju. Na čudovitih plažah, na Secret beach party-ju ter v športnem dnevu, kjer so se sladokusci vodnih športov lahko preizkusili tako v kajtanju kot surfanju.

Po končanem uživanju na plažah je sledilo večerno dogajanje – nepozabne zabave v klubih Capital in Copla beach. V Capitalu so za vroče ritme poskrbeli odlični didžeji, radijski moderator in producent Tadej Bricelj pa je z mikrofonom dvigoval temperaturo in tako še dodatno popestril zabave sredi grškega otoka. White party, color night in ostale tematske zabave, so tako žarele sredi otoškega paradiža, kjer so se zabavali tudi zmagovalec resničnostnega šova Big Brother in animator Tibor Baiee, radijski voditelj jutranjega programa radia Antena Tomaž Čop - Birko s svojo ženo Danico ter pevka Alya skupaj s svojim kitaristom Nejcem Ušlakarjem.

V klubu Copla beach pod zvezdnatim nebom je drugi večer nepozaben žur pričarala priljubljena pevka Alya, ki je skupaj z ogromno množico mladih prepevala svoje največje hite in tako mlade, ki so letovali na Student Islandu označila za največje carje med žurerji ter posebej njim poklonila svoj hit Car! Mladi so tako žurali do zgodnjih jutranjih ur, vse dokler ni zopet posijalo sonce in ogrelo čudovite grške plaže, kjer se je naslednji dan nadaljevala nepozabna dogodivščina.

PR

unnamed_3.jpgOtok Lefkas je znan po rajskih plažah. Na eno izmed skritih plaž so se mladi popeljali z ladjico in uživali v Secret beach party-ju.unnamed.jpgPevka Alya je z mladimi na Student Islandu posnela tudi legendarni selfie.