Cubiton: vrhunsko francosko vino, pakirano v praktični kocki

13. 4. 2016 // Lifestyle / Kulinarika

Cubiton je francosko start-up podjetje, ki v svetu vina predstavlja inovativen koncept – vrhunsko francosko vino, pakirano v praktični kocki. Zgodba o uspehu treh mladih francoskih podjetnikov se je začela s skupno vizijo in željo – deliti svojo strast do vina z drugimi. Vina Cubiton zdaj najdete v Franciji, Angliji, ZDA in od decembra 2015 tudi v Sloveniji. Svojo šik kocko lahko naročite v spletni trgovini www.vinovkocki.com ali ga najdete v vinoteki Balthazar – The Wine Store na Gornjem trgu 22, v centru Ljubljane.

Cubiton bo vaš nepogrešljiv spremljevalec na piknikih, jadranjih, večerjah – ali preprosto večerih, ko vam ob dobri knjigi ali filmu zapaše kozarec odličnega vina. Sproščeno in šik!

P.s. aprila se Cubiton podaja na kulinarično dogodivščino s slovensko blogerko Ursalicious, ki bo v naslednjih mesecih ustvarjala okusne recepte z in ob Cubitonu. Vsi ljubitelji odličnega vina pa ste vljudno vabljeni, da se v petek, 29. aprila, udeležite druženja v lokalu Torta Ljubljana, kjer boste lahko poskusili belo in rose Cubiton vino, ter si izbrali svojega favorita!

Cubiton vas prisrčno vabi, da njegovo popotovanje spremljate tudi na socialnih omrežjih. Najdete ga na Instagramu (@vinovkocki) in na Facebooku (Cubiton Slovenia).

V.J.

Foto: Cubiton

screen_shot_2016-04-11_at_10_06_49.jpgscreen_shot_2016-04-11_at_10_06_38.jpg