Yankee Candle predstavlja novo jesensko kolekcijo


Ste že bili zaljubljeni? Potem poznate tisti enkraten občutek, ko je ves svet v vaših rokah, nasmeh na obrazu ne izgine, v trebuhu pa svoj romantično divji ples igra na milijone pisanih metuljčkov. To jesen se boste zaljubili znova. Yankee Candle predstavlja novo jesensko kolekcijo, ki jo vodi najmočnejše čustvo na svetu, ljubezen. Zaljubili se boste v nove dišave: Warm Cashmere, Mulberry & Fig Delight, Autumn Glow in Vibrant Saffron. Čustva bodo vzbudile čutne razkošne začimbne note, ki so pomešane s sezonskim sadjem in ustvarjajo jesensko toplino. Zaljubite se v jesen, zaljubite se v Yankee Candle dišave!

Nastanek Yankee Candle sveč sega v leto 1969, ko je 17-letni deček Mike svoji mami za božično darilo izdelal svečo. Danes je ameriško podjetje Yankee Candle s preko 150 dišavami največja ponudnica sveč in dišav za dom v Ameriki in Evropi, sveče in ostale dišave pa so na voljo v številnih drugih državah po svetu. Podjetje Yankee Candle se nahaja v mestu South Deerfield, v ameriški zvezni državi Massachusetts, kjer je zaposlenih več kot 5.000 ljudi. Z več kot 40-letno tradicijo in kakovostjo je podjetje postalo eden najboljših izdelovalcev luksuznih dišečih sveč na svetu.

Vse Yankee Candle izdelke najdete na www.yankeecandle.si in v trgovinah Vonj narave na Nazorjevi ulici 12 v Ljubljani, na Prečni ulici 2 v Ljubljani ter Gubčevi ulici 4 v Celju, v trgovinah 1001 dar (Plava Laguna in Mercator center Šiška v Ljubljani, Europark v Mariboru), trgovini Svilanit v Maribor.

V. J.

Foto: Yankee Candle

group_range_maize_metal_landscape.jpgwarm_cashmere_fall_leaf_landscape.jpg