Sisi-jine unikatne skodelice


Silvia je simpatična stilistka, notranja opremljevalka, mamica in strastna ljubiteljica kave, ki nas je v času svojega bivanja v Sloveniji sedem let razveseljevala s konceptualno trgovinico Sisi, pravim kraljestvom stajliš izdelkov za dom in ostalih malenkosti, brez katerih si urbani in estetsko zahtevni posamezniki ne predstavljamo življenja. Sisijino ponudbo je že od samih začetkov zaznamovala Silviina ljubezen do potovanj, mode in oblikovanja, še posebej skandinavskega. Danes Silvio najdemo v Amsterdamu, njeno Sisi pa na spletu, kjer osvežena z japonskimi in francoskimi blagovnimi znamkami ter kolekcijo unikatnih skodelic Sisi samo čaka, da jo ponovno odkrijemo.

V nadaljevanju preverite svežo kolekcijo skodelic Sisi, ki so z vtisi besed Fucker, Hero, Sexy, lovers, mom, Angel, Amsterdam?, boss?, fuckers, baby girl, queen in podobno kot nalašč za obdarovanje - sebe ali najboljše prijateljice! Vsaka skodelica je izdelana ročno, tudi pobarvana, zato je vsak vtis besede malo drugačen, tako kot oblika in barva skodelice. Izjemno, kajne?

P. s. če načrtujete izlet v Amsterdam, obvezno pokukajte na Silviin Instagram profil, ki je poln privlačnih utrinkov iz njenega stilsko dovršenega življenja.

V. J.

Foto: Sisi

screen_shot_2016-08-15_at_13_48_32.jpgscreen_shot_2016-08-15_at_13_47_56.jpg