Prestolnica bogatejša za novo trgovino s konceptom


V mesecu avgustu je v Ljubljani svoja vrata odprl nov concept store, z drugačnim konceptom, kot smo jih bili vajeni do sedaj. Tokrat so v prvi plan postavljeni moški!

Agent Panda je zabavljač, ki upa iskreno in naglas povedati kdo je! On je tisti, v družbi katerega resnično nikoli ni dolgčas in kateri neizmerno uživa, ko lahko spusti na plan otroka v sebi. Agent Panda nikoli ne bo čisto zares odrasel, vedno bo užival v stvareh, ki ga zabavajo in to tudi pokazal z najiskrenejšim smehom na ves glas. Agent Panda se zaveda super moči, ki je v vsakem izmed nas, le imeti moraš pogum, da jo uporabiš!

Trgovinica vabi, da jo obiščejo vsi, ki ljubijo slovenski dizajn, vsi, ki iščejo izvirno darilo za svoje najdražje moške ali pa za največje sitnobe, da jih malo nasmejijo. Vabijo vse, ki radi odkrivajo nove kotičke. Vse gurmane. Vse, ki ljubijo minimalizem. Pa tudi tiste, ki radi obujejo najbolj barvite nogavičke. Je prostor, kjer so dobrodošli prav vsi. Tudi nežnejše predstavnice se bodo lahko obdarile z drobno pozornostjo, ki bo njihova super moč. Agent Panda je svet, kjer so doma kreativni, radovedni in vedno veseli ljudje, ki radi prebudijo otroka v sebi, se zabavajo in uživajo življenje!

Vljudno vabljeni, da jih obiščete ;) #feelthesuperpowers

Sledite jim na Facebooku in Instagramu.

V. J.

Foto: Matic Kremžar

agentpanda_4-1.jpgagentpanda_1.jpg