Polepšajte si december in natisnite brezplačni Klun koledar


Ana Klun je zaljubljena v snovanje pripovedi. Je oblikovalka, ki pripoveduje zgodbe in projektom daje podobo in komunikacijski naboj. Skrbi za udobno pot od snovanja zamisli do izvedbe čudovitih projektov, ki so matematično izmerjeni in dizajnersko zaznamovani. Klun komunikacije je ustanovila z željo po spremembah. Rada bi namreč spremenila odnos sveta do oblikovanja, tega naredila dostopnega, prijaznega. Preprosto zato, ker bi nam rada ponudila jagodo na smetanovi torti.

S tem v mislih vsak mesec objavi Klun koledar, ki je do danes polepšal številne stene že tako lepih sobic in urejenih stanovanj. Koledar, ne le, da je samo pričakovan, natisnjen in izobešen, ampak je vse pogosteje umeščen v dovršene scenske postavitve, prave male mojstrovine, ki oblikovalko navdajajo s hvaležnostjo in prepričanjem, da se je odločila pravilno.

V kolikor želite popestriti stene svojega stanovanja, ali pa nekomu polepšati dan in mu podariti Klun koledar 2017, je ta naprodaj v Smile shopu, Gud shopu, Babushka boutique, Iki, Rozamundi in v spletni prodajalni Klun Komunikacije.

Ker pa je december pravljični mesec, je Ana za vse ljubitelje minimalistične estetike pripravila luštno presenečenje - tukaj si lahko natisnete čudovit decembrski koledar, ki bo olepšal vsak delovni prostor in v stresnih trenutkih pričaral nasmeh na obraz.

V nadaljevanju preverite lično aranžirane strani iz Klun koledarja za leto 2017 ...

V. J.

Foto: Romina Ivančič

Postavitev: Ana Klun

dec2016.jpgfeb17.jpg