Najbolj šik ideje za praznično pogostitev


Če nameravate letos gostiti goste za praznike in pustiti dober vtis, preverite naše nasvete za šik praznično pogostitev!

1. Pladenj dobrot

Namesto venčka naj sredino mize zavzema pladenj prazničnih dobrot, ki naj bo karseda lično dekoriran. V galeriji smo poskrbeli za nadvse šik inspiracijo, ki jo boste z lahkoto skopirali!

2. Nepozabni pogrinjki

Okusno stilirani pogrinjki bodo poskrbeli za nepozabno praznično doživetje. Pozabite na odvečen plastičen kič in raje izberite alternativo - naravne materiale in romantično osvetljavo v obliki sveč.

3. Dekor iz narave

Dan pred pogostitvijo se odpravite v naravo, ki bo porkrbela za nepričakovano dekoracijo doma. Posušene veje, iglice, mačice, storži, ... Vse to lahko služi kot čudovit dekor!

4. Praznično vzdušje v kuhinji

Za praznike iz kredence vzemite pribor, ki ga hranite za posebne priložnosti in z njim okrasite kuhinjske površine. Prav tako naj bo na štedilniku med prazniki vedno nekaj dišečega - kuhanček, čaj, ...

5. Pripravite prostor za plašče

S stojal v predsobi odstranite svoje plašče (skrijte jih v spalnico) in pripravite prostor za vaše goste - da se bodo ob prihodu počutili še posebej zaželjene. Za piko na i bodo poskrbele čarobne lučke, s katerimi lahko okrasite držala za plašče.

V. J.

Foto: Elle Decor

5.jpg3.jpg