MyMy Pillow: nova slovenska znamka dodatkov za dom


Za znamko MyMy Pillow stojita mati in hči, Mojca in Katja, ki sta vsaka s svojim znanjem ter tesnim sodelovanjem oblikovali ljubke dekorativne blazine. Obe kreativki, mama kot oblikovalka in šivilja, hči pa kot idejni vodja in glavna »instagramerka«, sta se zaljubili v idejo, da bi skupaj ustvarili nekaj, kar bi ljudem narisalo nasmeh na obraz, nekaj kar bi polepšalo prostor in kar bi vsakdo lahko stisnil k sebi.

Želja po ustvarjanju nečesa novega, kar bi lahko sčasoma spremenila v pravo dejavnost, je v Mojci tlela že dlje časa. Kar naprej je nekaj pletla, vezla, šivala, pa tudi slikala in na sploh ustvarjala. Kot gospodinja je imela dovolj časa, da je svoje hobije spremenila v strasti, te pa v simpatične izdelke, ki popestrijo tako otroške sobe kot tudi prostore tistih malo večjih otrok.

MyMy Pillow blazine so ročno narejene v Sloveniji, iz mehkega filca ali kvalitetnega bombaža, dopolnjuje jih ročno vezenje. Na voljo so v različnih oblikah, barvah, vzorcih in velikostih. Glavna zvezda je gotovo speči oblak (»Sleeping Cloud«) iz filca, družbo pa mu delajo še nasmejane dežne kapljice in oblački z drobnimi potiski.

Vsa pozornost je posvečena detajlom in se začne že z izborom pravih materialov. Tako je v načrtu tudi linija izdelkov iz ekoloških tkanin, ki bo lastnikom blazinic še bolj prijazna. Hkrati pa se bo družinica MyMy Pillow kmalu razširila tudi na druge priljubljene motive, ki bodo v prostor vnesli domačnost in toplino.

V. J.

Foto: Instagram / @mymypillow

smiling_cloud.jpgsetting_2.jpg