TOP jesenski make up looki

17. 11. 2018 // Lepota / Trendi ličenja

Prišel je čas, da nežnejše tone in prosojna ličila zamenjamo za tople jesenske in počasi tudi hladne zimske barve ter prekrivnejša ličila, ki zagotavljajo popoln videz naše polti.

Polprekrivne pudre naj zamenjajo prekrivni z mat efektom, ki kožo tudi zaščitijo pred vetrom in mrazom. Senčila nežnih, pa tudi močnih tropskih odtenkov, ki smo jih nosile poleti, pa dražljive kombinacije bogatih jesenskih barv draguljev, metalik odsevi in debele linije črtala za oči. Tudi na ustnicah se ne bo več lesketal polprekriven gloss, ki le z odtenkom ali dvema spremeni barvo naših ustnic. Zamenjala ga bo mat šminka v zapeljivi opečnati in vinsko rdeči niansi. Več o trendih ličenja za jesen in zimo pa v nadaljevanju, kjer najdete TOP beauty looke, ki so jih za letošnjo hladno sezono pripravili pri nadvse priljubljeni znamki ličil ARTDECO.

LOOK 1

Jeseni si lahko tudi pri dnevnem ličenju privoščimo nekaj več drznosti. Lahkotnejšo podlago naj jeseni zamenja prekriven mat puder. Lička poudarimo z bronzerjem in osvetljevalcem, ki zagotavlja zdrav sijaj. Veke obarvamo s senčili v barvi terakote in čokolade, oči obrobimo z eyelinerjem v 'cat eye' tehniki, na ustnice pa nanesemo mat šminko, ki naj bo vsaj za tri odtenke temnejša od naravne barve ustnic.

LOOK 2

Videz številka dve je dokaz, da lahko izgledamo zelo zapeljive tudi brez eyelinerja. Za vse tiste, ki tehnike 'cat eye' ne obvladate in se je celo bojite, vam priporočamo, da oči poudarite s senčko v barvi antracita. V kombinaciji z dvema slojema maskare boste tudi tako uspešno dosegle učinek drame! Za dodaten efekt šminko v opečnatih odtenkih zamenjajte za vinsko rdečo. Je kdo omenil 'after work' koktejl? ;)

LOOK 3

Tretji videz je primeren za večerne zabave in je za razliko od prvih dveh nekoliko bolj trendi, saj bogate jesenske odtenke tukaj zamenjajo drznejši zeleni in modri metalik toni. Mat podlagi in bronzerju naj sledijo senčke v modrih, zelenih in rjavih odtenkih, ki jih nanesemo v zadimljeni tehniki, ne pozabite pa tudi na močno začrtane obrvi, eyeliner in poudarjene ustnice.

LOOK 4

Gre za look 3, ki ga omilimo z izbiro le ene barve senčke, na primer globoko modro, debelo črto eyelinerja pa zamenjamo za zadimljeno črto, ki jo ustvarimo s kajal barvico. Popolno!

V nadaljevanju naj vas pri ličenju vodijo top make up looki ARTDECO, s pomočjo video-tutoriala pa postanite prava umetnica ličenja!

V. J.

img_6384.jpgLOOK 1img_6383.jpgLOOK 2