Najboljši lepotni videzi s podelitve nagrad MTV

31. 8. 2015 // Lepota / Trendi ličenja

Podelitev nagrad MTV že od nekdaj predstavlja vir inspiracije za vse, ki obožujejo prelepe toalete, čudovite pričeske in zapeljiv make up. Ker pa MTV spremljajo vse generacije in osebe z raznolikimi stili, tudi podelitev ponuja za vsakogar nekaj in včasih tudi šokira – se še spomnite toalete iz mesa, ki jo je za podelitev leta 2010 prejela Lady Gaga? Kontroverzne ali ne, zvezdnice na podelitvi s svojimi videzi napovedujejo trende in so pravi navdih.

Med najboljše lepotne trende z letošnje podelitve nagrad MTV uvrščamo naravni make up, močno poudarjene košate obrvi, “nude” ustnice, zagorel videz, bleščice, bronde barvo las, razmršene fige, močno obrobljene oči, mačje oči in prečko na sredi glave. S svojimi lepotnimi videzi so nas tokrat najbolj navdušile Bella Thorne, Gigi hadid in Emily Ratajkowski, ki so svojo naravno lepoto le malo poudarile in tako dosegle zapeljiv “bombshell” videz.

V nadaljevanju preverite, s kakšnim make upom so na podelitvi nagrad MTV zvezdnice navdušile letos in preverite trende ličenja za prihajajočo sezono …

M.V.

Foto: Byrdie

lily_aldridge_uvod.jpgLily Aldridgekylie_jenner.jpgKylie Jenner