Lepotni nasveti slovenskih modnih blogerk: Kako ustvariti 'party' videz?

3. 3. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Pri priljubljeni drogeriji dm so se povezali z našimi najljubšimi lepotnimi blogerkami, ki so razkrile, katera ličila imajo najraje in kako z njimi ustvarijo videze, primerne za različne priložnosti. Prav tako so v času med 28. februarjem in 3. aprilom 2017 poskrbeli za 30% popust na ličila za 10 točk in pester izbor make up izdelkov, s katerimi bomo lahko poustvarile njihove spomladanske look-e. Te dni bomo vsak dan predstavili enega izmed njih, ve pa poiščite sebi (oziroma priložnosti) najbolj primeren trend in izkoristite posebne ugodnosti, ki so že na voljo. Kot drugo vam predstavljamo vedno nasmejano Leo Filipovič, ki ustvarja blog Lepa afna.

Lea Filipovič je preprosto: Lepa afna. Afna, ki nas navdušuje s svojo energijo in ki redno objavlja lepotne nasvete in trike za dekleta in ženske vseh generacij. Če bi jo želeli bolje spoznati, kliknite tukaj. Ključen poudarek so barve. Pri videzu za zabavo si lahko privoščite več, lahko eksperimentirate in ustvarjate. Make up v tej točki enostavno postane zabava. Vsaj tako pravi Lea Filipovič, Lepa afna, ki je prava trend seterka in si upa izstopiti iz množice. Pustite se počutiti posebne in se obarvajte v pomladno zeleno in oranžno. Enostavno, energično in seksi.

Lepa Afna zagotavlja, da bo rdečilo za ustnice v oranžni barvi pravi hit letošnje pomladi in poletja. Oranžne ustnice ob večerih kombinirajte z zelenim svinčnikom in maskaro, čez dan pa oranžni privoščite bolj umirjene zlato rjave tone. Lepa afna je zaradi kremaste strukture in visoke pigmentiranosti izbrala BeYu mat rdečilo v odtenku 55 Pure Color & stay lipstick, ki je dolgo obstojno in ne suši ustnic.

V nadaljevanju preverite, kako Lea ustvari pravi pomladni 'party look', ki je še kako primeren za petkove večere!

V. J.

Foto: dm

cover_lea.jpgscreen_shot_2017-03-01_at_19_23_52.jpg