Jesenski dm look z lepotno blogerko Ajdo Sitar

10. 10. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Se v poplavi lepotnih trendov, ki jih spremljamo na modnih brveh in oglasih, kdaj počutite ujeti in se z njimi ne morete poistovetiti? Vsak trend ne bo pristajal vsakemu obrazu, zato je prav, da poiščete tistega pravega in ga priredite tako, da vam bo najbolj pristajal. To je storila tudi priljubljena slovenska blogerka in vlogerka Ajda Sitar, ki je dm-ove jesenske lepotne trende, ki smo jih predstavili včeraj, reciklirala tako, da jih lahko brez skrbi nosi v vsakdanjem življenju in pri tem izgledata čudovito.

Ajda Sitar reciklira trend devetdesetih

Obratni eyeliner na očeh, ki ustvarja dih jemajoč mačji pogled in rjava šminka sta kraljevala že v devetdesetih letih. To jesen se čokoladna rjava vrača in s tem močno konkurira večni rdeči šminki. Osvojila je tudi Ajdo Sitar, ki jo je kombinirala k obratnemu eyelinerju na malo drugačen način. Ostro linijo eyelinerja je zabrisala s črnim senčilom v prahu in s tem dosegla mehkobo v pogledu, saj je tudi po duši bolj romantična.

Ajda Sitar reciklira Instagram obrvi

Tisti, ki uporabljate Instagram družbeno omrežje, verjetno veste, o čem govorimo. Instagram videz obrvi je namreč preplavil cel Instagram in tako je nastal nov trend. Govorimo o močnih, zapolnjenih in popolno izrisanih obrveh, ki zahtevajo kar nekaj pozornosti, obrazu pa dodajo pravi okvir. Ker Ajda ni zagovornica popolno izrisanih obrvi do zadnje potankosti, je svoje obrvi le poudarila s svinčnikom in senčilom za obrvi. Na koncu jih je počesala s krtačko za obrvi in senčilo tako razporedila in zmehčala obrvi v poudarjeno, naravno obliko, s tem pa ustvarila še vedno urejen videz obrvi.

Ajda Sitar reciklira Monokromatični videz

Monokromatični videz je eden najbolj enostavnih make up videzov, ki ga lahko ustvari vsak, tudi če ste v lepotnem svetu ličil začetnik. Celotni videz lahko ustvarite z eno samo barvo, pomembno je le, da Izberete pravo, tisto ki najbolj ustreza vam in vašemu podtonu kože. Senčilo izbrane barve nanesite na veke in lička, enak odtenek barve pa si privoščite tudi na ustnicah. Ajda je nad tem videzom navdušena, odločila se je za vinsko rdečo barvo, ki ustreza njenemu podtonu kože. Vinsko rdeča s svojim hladnim podtonom poskrbi tudi za to, da njeni zobje izgledajo bolj beli.

Tukaj preverite, katera ličila je uporabila pri poustvarjanju dm-ovih lepotnih videzov.

V nadaljevanju preverite, kako izgledajo Ajdini reciklirani videzi in pokukajte v zakulisje snemanja dm-ove lepotne kampanje.

V. J.

Foto: dm

dsc_5399-2.jpgdsc_5359-3.jpg