Jesenski dm look z Lepo afno

7. 10. 2017 // Lepota / Trendi ličenja

Se v poplavi lepotnih trendov, ki jih spremljamo na modnih brveh in oglasih, kdaj počutite ujeti in se z njimi ne morete poistovetiti? Vsak trend ne bo pristajal vsakemu obrazu, zato je prav, da poiščete tistega pravega in ga priredite tako, da vam bo najbolj pristajal. To je storila tudi priljubljena slovenska blogerka in vlogerka Lepa afna, ki je dm-ove jesenske lepotne trende, ki smo jih predstavili včeraj, reciklirala tako, da jih lahko brez skrbi nosi v vsakdanjem življenju in pri tem izgledata čudovito.

Lepa afna reciklira obratni ombre z rdečim rdečilom za ustnice

Trend, ki bi ga lahko poimenovali kar »ombre manija«. Traja že nekaj let, iz trenda na laseh se je preselil še na nohte, lansko leto na ustnice, kjer je do danes tudi ostal, vendar v prenovljeni obliki. Zapovedi modnih brvi so nam letos predstavile obratni ombre. Temnejša notranjost ustnic in svetlejši rob že osvajata svet, medtem, ko Lepa afna raje prisega na večno rdečo šminko in njen brezhiben nanos. Pravi, da je to trend, ki je brezčasen. Nosile so ga dive, kot so Marilyn Monroe, Sophia Loren in ki ga trenutno zelo uspešno nosi tudi zvezdnica Kylie Jenner. To je trend, s katerim se ženske počutijo ženstvene, moški pa ostanejo brez besed.

Lepa afna reciklira metalik videz

Metalik sijaj bo poskrbel, da boste z minimalnim trudom hitro stopili na površje in ustvarili pravi »statement« videz kovinskega sijaja. Dovoljen je na nohtih, ustnicah in očeh, zanj pa se raje odločijo tisti, ki so radi v središču pozornosti. Mednje sodi tudi Lepa afna, ki dobro ve, kako očarati. Odločila se je za kovinski videz na vekah in ga kombinirala z vijolično mat šminko. Pravi, da je to videz, ki ji s svojo dramatičnostjo prinese še dodatno samozavest.

Lepa afna reciklira bleščice

Včasih so bile te rezervirane samo za december, sedaj pa jih lahko vedno več vidimo tudi na nohtih, oblačilih, zadnje leto pa celo na obrazu. Spet se vračajo bleščeče ustnice in bleščeča senčila, tako da lahko brez slabe vesti poustvarite svoje otroške sanje. Nad trendom je navdušena tudi Lepa afna, saj jo spominja na mladost. Odločila se je za senčilo s sijajem in bleščičastim izgledom, ki ga je nanesla na veke in ustnice. Če pa raje uporabljate prave bleščice, jih za daljšo obstojnost fiksirajte z brezbarvnim lip glossom.

Tukaj preverite, katera ličila je uporabila pri poustvarjanju dm-ovih lepotnih videzov.

V nadaljevanju preverite, kako izgledajo reciklirani videzi Lepe afne in pokukajte v zakulisje snemanja dm-ove lepotne kampanje.

V. J.

Foto: dm

dsc_8073-2.jpgdsc_9151-2.jpgdsc_9225-3.jpg