Za mehke in polnejše ustnice: Rdečilo s hialuronsko kislino

25. 5. 2018 // Lepota / Novosti

S prihodom pomladi so v naša življenja vstopile tudi višje temperature in močnejši sončni žarki, ki nežno božajo obraz, a ga hkrati tudi izsušujejo. Z našimi občutljivimi ustnicami vred! Da bi bile naše ustnice to pomlad in poletje še posebej mehke, polne in zdrave, jih bomo negovale z novim rdečilom za nego ustnic Artdeco Hydra Care, ki navdušuje v prelepih štirih odtenkih.

Artdeco Hydra Care rdečila predstavljajo nego za ustnice v treh korakih. Zunanji del rdečila vsebuje izvleček zdravilne svercije in poseben peptid, ki poskrbita za mehke in optično polnejše ustnice. Med nanosom rdečila se barva zmeša z srednjim delom rdečila, ki vsebuje vlažilno hialuronsko kislino in s tem poskrbi za naraven videz naših ustnic. Rdečilo je srednje prekrivno, kar omogoča naraven videz ustnic, ne vsebuje parabenov in ima prijetno kremasto strukturo ter nadvse ljubek vonj.

V nadaljevanju preverite vse štiri odtenke Artdeco Hydra Care rdečila, ki je po našem mnenju top beauty produkt za pomlad in poletje 2018​!

V. J.

Foto: Artdeco

1.jpg2.jpg3.jpg