Urban Decay kozmetika že ta teden tudi pri nas!

20. 2. 2018 // Lepota / Novosti

Ena izmed najprepoznavnejših palet senčil za oči NAKED, rdečila za ustnice VICE, baze za senčila in spreji za podaljšanje obstojnosti ličil bodo od tega četrtka dostopni tudi v Sloveniji!

Z namenom proslave dolgo pričakovanega lansiranja v Sloveniji in na Hrvaškem je Urban Decay organiziral veliko zabavo v urbanem prostoru, stari tovarni perja 'La Grma' v Zagrebu. Odzvalo se je več kot 180 slovenskih in hrvaških povabljencev – medijev, slavnih oseb, blogerjev, vlogerjev in makeup artistov, ki so skupaj uživali v "beauty with an edge" atmosferi.

"Feminine, dangerous, fun“ je slogan Urban Decaya že več kot 20 let in ravno ta je bil vodilna misel v organizaciji tega dogodka. Vsak kotiček prostora je imel edinstven Urban Decay pečat. Provokativen, brez kompromisov in zabaven.

Za odlično atmosfero, ki je trajala do poznih večernih ur, je poskrbela DJ Rea skupaj s tattoo aristi iz Nero Ink tatto studia, tematskimi koktejli in drznim dress code-om. Goste so s kratkim nagovorom sprejeli generalni manager L'Oreala Luxe za Adria Balkan regijo, Ivo Matulja, brand manager, Koraljka Spremić in Neisha, slovenska pevka in moderatorka večera, ki je vsem gostom približala zgodovino Urban Decaya in razkrila datum, ko lahko Urban Decay izdelke pričakujemo tudi pri nas. To je 22. februar, ko naše najljubše paletke prispejo ekskluzivno v parfumerijo Müller BTC v Ljubljani!

V. J.

Foto. Naked

urban_decay_la_grma-1.jpgLa Grmaaleksandra_rosiu_aleksandraroseblog.jpgAleksandra Rosiu