Učinkovita nega problematične kože, na katero prisegajo Francozinje

13. 10. 2018 // Lepota / Novosti

Naša koža še nikoli prej ni bila pod vplivom tako neprijaznih razmer. Onesnaževanje, stres, hormonske spremembe in neprimerna kozmetika. Vse to prispeva k neenakomerni in občutljivi povrhnjici. Veliko žensk s kombinirano do mastno kožo, ki že dolgo niso več v najstniških letih, še vedno opaža nepravilnosti na koži, kot so oljnati sijaj kože, odvečni sebum ter zamašene pore. Raziskave kažejo, da ima kar 70 % žensk težave s kožo v odraslem obdobju (25 let in več). Kar 87 % žensk pa se z njimi bori vsak dan. Nezdrav videz polti in kožne nepravilnosti negativno vplivajo na samozavest in počutje žensk.

Skok v svežino

Letos na naše tržišče prihaja Caudalie Vinopure, zelo naravna, preprosta in učinkovita rešitev, ki pomaga očistiti problematično kožo. Linija s tremi izdelki, ki je zasnovana kot tri-stopenjska nega kože, je naravnega izvora in brez sintetičnih dišav, ter preprečuje nastanek in se bori proti kožnim težavam h katerim je nagnjena mešana in mastna koža. Glavne učinkovine so polifenoli iz grozdja, eterična olja in naravna salicilna kislina.

Polifenoli iz grozdja in čistilna naravna eterična olja

Laboratorij Caudalie je razvil nov patent, ki temelji na unikatni kombinaciji polifenolov iz grozdja in na koktajlu šestih čistilnih naravnih eteričnih olj sivke, limonine trave, geranije, rožmarina, limone in poprove mete. Te aktivne sestavine delujejo sočasno v nastanku učinkovite pregrade proti razvoju P. acnes bakterije, ki je odgovorna za kožne madeže. Hkrati ustavljajo oksidacijo sebuma, ki je glavni razlog, da pride do vnetja por in puste kože.

100 % naravna salicilna kislina

Salicilna kislina je pridobljena iz zimzelenega grmička zelenke, ki izvira iz Azije, uspeva pa v Severni Ameriki in Kanadi. Odpre in oža pore, medtem pa izboljša teksturo kože.

Naravna rožna voda

Pridelana iz biološko vzgojenih vrtnic na mediteranskih poljih, rožna voda pomaga uravnavati nastajanje sebuma. Koža je po njeni uporabi bolj sveža in svetla. Njen naravno prijeten vonj pa doda svežino ob vsakem nanosu.

V. J.

Foto: Caudalie

caudalie_vinopure_230520180296.jpgcaudalie_vinopure_6.jpg