To pomlad težko prekrivne podlage zamenjajte za lahkotno obarvano kremo z zaščitnim faktorjem

19. 4. 2019 // Lepota / Novosti

Pomlad je čas, ko težko prekrivno podlago zamenjamo za vlažilno kremo z zaščitnim faktorjem in lahko prekriven puder, ki pusti koži dihati. Toda, kaj, če bi lahko imele kar vse v enem? Pri Oriflame to pomlad predstavljajo super novost za vse, ki obožujejo naraven videz in zjutraj ne želijo zapraviti preveč časa pred ogledalom. Naravno naličen obraz je eden tistih trendov, ki se pojavi vsakih nekaj sezon in vesele smo, da je 'in' tudi to pomlad. Kako točno nov naravni videz vidijo pri Oriflame?

1. Začnimo z naravnim

Naravna ličila so tista, ki so bližje vašim naravnim odtenkom ter izboljšujejo tisto, kar že obstaja, novo naravno pa pomeni čudovit videz od znotraj navzven. Enostavnejša jutra in večnamenski izdelki. Na kratko to pomeni, da pred ogledalom preživimo manj časa, da smo lahko dlje časa videti čudovito.

2. Lepota od znotraj navzven

Ko se dobro počutite, je lažje uživati v dnevu. Poskusite s tem, da se dobro naspite in popijte dovolj vode. Med fotografiranjem so svoje simpatične modele vprašali, kako skrbijo za svoj videz. Poleg tega, da popijejo veliko vode, zmasirajo in navlažijo predel vratu, poskrbijo za osvežen videz obraza.

3. Med tednom začnite dan na enostavnejši način

Imate dovolj uporabe različnih stekleničk in čopičev, medtem ko hitite na delo? Poiščite večnamenske izdelke, ki bodo poskrbeli, da bodo vaša jutra tekla bolj gladko. The ONE A-Z obarvana krema z ZF 30 nudi 10 + prednosti v eni tubici, med drugim navlaži, nudi zaščito pred soncem in prekriva. Nanesite samo še maskaro in že ste pripravljeni!

Nov naravni videz pomeni skrb zase od znotraj, poenostavitev jutranje rutine in izdelke, ki v sebi združujejo več koristi. To je resnična lepota za resnično življenje.

V. J.

Foto: Oriflame

1.jpg