Stopite na temačno stran z Rito Ora

13. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Sprehodite se v temi … Z ličili, ki jih je navdihnila gotika in so v popolnih barvah za letošnjo jesen in zimo. Dekadentna temna ličila za ustnice in nohte bomo našle v dramatični novi Rimmelovi kolekciji Shades of Black By Rita Ora.

Rita Ora vedno znova preseneti z dovršenimi modnimi ter lepotnimi izbirami in ravno takšna je dramatična kolekcija Shades of Black By Rita Ora za Rimmel. S temnimi odtenki lakov za nohte in globoko obarvanimi glosi za ustnice bomo ustvarile super-sofisticiran izgled s temačnim pridihom. Popolno za noč čarovnic!

Rita in Rimmel vesta, da prisegamo na črno. Vse od majhne črne oblekice pa do črne usnjene jakne – črna je del nas. Z novo Rimmelovo kolekcijo, ki je iskala navdih na modnih pistah, bomo šle še stopničko višje. Navdušile bomo z novimi divjimi odtenki obstojnih lakov za nohte 60 Seconds Nail Polish in drznimi barvami glosov za ustnice Oh My Gloss!

60 Seconds Nail Polish by Rita Ora

Črna je nova črna … razen, če je črna s kančkom barve. Posodobimo svojo manikiro in pedikuro s štirimi novimi odtenki obstojnih lakov za nohte 60 Seconds Nail Polish. Očarali nas bodo s hitro-sušečo formulo, ki se posuši v manj kot 60 sekundah in ostane sijoča do 10 dni. Izbiramo lahko med črno-rdečim (#901 Darkest Desires), črno-modrim (#902 Moonlight Magic), črno-vijoličnim (#903 Midnight Ting) in črno-sivim (#905 Girl in Grey). Navdušila nas bo tudi steklenička, saj je Rita na držalo čopiča dodala odtis kačje kože.

Oh My Gloss! By Rita Ora

Drznimo si popeljati ustnice na slastno temno stran. Kolekcija Shades of Black vključuje tri bogate odtenke glosov za ustnice Oh My Gloss!. Bodimo gotsko-elegantne z udarnim odtenkom #30 Rita’s Black v barvi oglja. Z globoko črno-rdečim odtenkom #10 Desire bomo neustavljivo zapeljive. S krepko modrim odtenkom #20 Moonlight pa bomo ugotovile, da je tudi modra odlična barva za ustnice.

Nova kolekcija Shades of Black By Rita Ora za Rimmel bo v nas vzbudila najbolj divjo plat, ki jo sicer morda pokažemo zgolj ob noči čarovnic.

V. J.

Foto: Rimmel

shades_of_black_088_g.jpgshades_of_black_016_h_ext.jpg