Ste že preizkusile nego obraza z ampulami?

26. 11. 2017 // Lepota / Novosti

Iz tujine, natančneje Koreje, se tudi k nam širi nova lepotna rutina, ki narekuje plastenje različnih negovalnih produktov. Za nego kože tako zvečer in zjutraj ne uporabljamo več le odstranjevalca ličil in ustrezne kreme, ampak so se jima pridružili še serumi, ampule, maske in ostali produkti. Tokrat vam predstavljamo ampule, ki so prava prva pomoč za negovanje utrujene in dehidrirane kože.

Ampule koži nudijo intenzivno nego, ki je še posebej dobrodošla v zimskem času, ko našo kožo utrudijo ogrevanje prostorov in posledično suh zrak, oster veter, nizke temperature in onesnažen mestni zrak. Ampule z lahkoto vključimo v svojo dnevno lepotno rutino. Po čiščenju obraza in nanosu tonika, obraz navlažimo še z ampulami, ki vsebujejo koncentrirane aktivne sestavine za globinsko nego kože. Pri nas imajo širok izbor ampul z različnimi učinki pri Afroditi. Kot zadnje so predstavili ampule iz linije Hydra Patch H20, ki predstavljajo novo generacijo nege kože! S sposobnostjo intenzivnega penetriranja v globlje plasti in pomočjo tehnologije PatcH2O le v nekaj minutah (in vivo študija na 22 prostovoljcih po 1 nanosu) nudijo intenzivno hidratacijo še tako utrujeni ter izsušeni koži. Pomagajo povečati vitalnost in odpornost kožnih celic ter tako predstavljajo izvrstno obnovitveno terapijo za vse vrste kože.

Poleg najnovejših Hydra Patch ampul pri Afroditi najdemo tudi:

HYALURON ampule

Za vse tipe kože, še posebej za dehidrirano kožo brez tonusa, kožo po 25. letu starosti, ki ji primanjkuje vlage.

VIT-AMINE COMPLEX ampule

Za osvežitev in vitalizacijo kože po 20. letu, ki je dnevno izpostavljena številnim okoljskim obremenitvam, prekomernemu stresu, psihofizičnim preobremenitvam ali kajenju.

4D COLLAGEN LIFTING EFFECT Ampule

Patentirane mikrosfere morskega kolagena delujejo tik pod povrhnjico in gubice intenzivno zapolnijo (31% zmanjšanje površine gub)*, opazno izboljšajo tonus, dodatek 100% naravnega olja pa kožo bogato nahrani ter ne maši por.

PURE GOLD 24 Ka Ampule

Namenjene vsem tipom kože, še posebej koži brez tonusa in ohlapni koži z izraženimi gubami.

ACNE Ampule

Za nego problematične, nečiste kože. Z visoko vsebnostjo salicilne kisline uspešno vplivajo na odstranjevanje odmrlih kožnih celic, pospešujejo prekrvavitev kože, čistijo zamašene lojnice in uravnavajo njihovo delovanje. Pomagajo umiriti razdraženo kožo in spodbujajo njeno vitalizacijo.

PURE OXYGEN Ampule

Neizčrpen vir kisika, ki na kožne celice učinkuje kot »gorivo« ter vitalizira vse fiziološke funkcije kože. Koži povrnejo njeno naravno svežino in barvo ter jo vidno napnejo.

3 PEPTIDES Ampule

Visoko koncentrirane kapljice celično-aktivnih sestavin z ultimativnim anti-age učinkom!

V. J.

Foto: Afrodita, Byrdie

byrdie.jpgafrodita.jpgHydra Patch