Starskin Juicelab: poživljajoč smoothie za zdravo in žarečo kožo

26. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Spoznajte Starskin Juicelab, Starskin kolekcijo treh profesionalnih mask, ki vsebujejo hitro zmrznjene, sušene kristale vitamina C - kar zagotavlja obstojnost ter najboljši izkoristek Vitamina C v trenutku uporabe maske. Aktivacijski serum kožo nahrani in zagotovi sijoče rezultate. Vsaka maska je oblikovana kot "poživljajoč smoothie za zdravo in žarečo kožo" in vsebuje aktivacijski serum, visoko hranljiv sok, bogat z antioksidanti - jagodami, hranljivim listnatim zelenjem, kalčki, lečo in še več vitamina C!

Vitamin C že dolgo slovi kot ena najboljših varovanih skrivnosti za nego kože, opevan zaradi neverjetnih anti-aging rezultatov, izboljšanja teksture in sijaja kože. Vitamin C vzpodbuja produkcijo kolagena, povrača elastičnost kože, učinkovito odganja gube ter prve znake staranja, osvetli temne lise, izboljša ten kože in njeno teksturo.

Soustanoviteljica Starskin podjetja, Nicole Arnoldussen, pravi: "Razvoj JuiceLab projekta so navdihnili trendi hladno stiskani sokovi in način, kako ljudje, ki so osredotočeni na zdravo prehrano vključujejo »super hrano« v sokove, jutranje smoothije in celo obroke, da bi povečali vnos vitaminov".

Maske Starskin Juicelab prihajajo v treh različicah, več o njih pa si preberete v galeriji.

V. J.

Foto: Starskin

sst030_031_032_product_logo_landscape_v1.jpgmaske.jpg