Pripravite se na preobrazbo - z očarljivo kolekcijo Artistry Studio Shanghai

27. 10. 2020 // Lepota / Novosti

Pripravite se na preobrazbo - z očarljivo kolekcijo magičnih odtenkov in vonjev iz nove kolekcije Artistry Studio Shanghai.

Artistry Studio je zažigal v NYC, Parizu, Bangkoku in Tokiju, zdaj pa je čas, da svojo magijo pokaže še Šanghaju! Šanghaj je največje mesto na Kitajskem, kjer sta preteklost in prihodnost trdno povezana z mistično lepoto, ki je pravi unikat. Je kraj, kjer se modne znamke kupujejo na trgih starega sveta. Inovativna kulinarika in ceremonije priprave čaja so tam še vedno visoko cenjene. Šanghaj je ying-yang, kjer se vzhod sreča z zahodom in novo Artistry Studio kolekcijo živih barv, svilnatih tekstur in vabljivih vonjev za resničen nadživljenjski izgled.

Pripravite se na čarovnijo Šanghaja z Artistry Studio lepotnimi izdelki, ki so jih navdihnile rdeče barve mesta, razkošje svile in živahna moda. Pripravite se na preobrazbo z živimi barvami palet za oči in lica, bogatih svilnatih tekstur, živahnih rdečih barv za ustnice ter sadnih in cvetnih roll-on vodic in krem za roke.

Obiščite www.amway.si, kjer lahko najdete več informacij o posameznih izdelkih iz nove kolekcije Artistry Studio Shanghai.

V. J.

Foto: Amway

screenshot_2020-10-22_at_11_17_08.jpg