Pri izbiri novih ličil nam bodo to jesen pomagale priznane slovenske vizažistke!

8. 10. 2019 // Lepota / Novosti

Ste že spoznale top ličila te jeseni, brez katerih si ne boste predstavljale svoje lepotne rutine? Ženske se med policami z ličili srečujemo z neskončnim številom pripomočkov in izdelkov za ličenje. Pri izboru najboljših vam bodo v okviru dm jesenske kampanje Dnevi lepote pomagale priznane slovenske vizažistke Martina Vrhovnik, Jasna Oklešen, Tina Fabjan in Maja Šušnjara, ki bodo, vsaka na svojem področju, širile znanje o tehnikah ličenja.

Martina Vrhovnik

Martina Vrhovnik je uveljavljena vizažistka, ki pomaga ženskam pri odkrivanju samih sebe. Svojo pozitivno energijo prenaša na vse, ki jih srečuje na zasebni in poslovni življenjski poti, ki je, kot pravi, veliko pomembnejša, kot sam cilj. 8. oktobra se ji lahko pridružite na ekskluzivni dm Akademiji ličenja, na kateri se bo posvetila pravilnim tehnikam ličenja ustnic.

Jasna Oklešen

Jasna Oklešen je prvo ime dm Akademije ličenja, ki je v treh letih delovanja na tečajih navdušila preko 800 žensk iz vse Slovenije. Znanje učencem podaja na prijeten in zabaven način, z veliko prakse in predstavitvijo najnovejših modnih smernic. Kako izbrati pravilno podlago za obraz, boste izvedeli na posebni Akademiji ličenja 11. oktobra, ko se bo osredotočila na ličenje obraza.

Maja Šušnjara

Maja Šušnjara je del lepotnega sveta že 15 let in v tem času je svoje znanje o ličilih, tehnikah, trendih in smernicah nabirala tako doma kot v tujini. Ker pri svojem delu uživa še danes, zelo dobro razume navdušenje nad ustvarjalnimi možnostmi, ki jih ponuja svet ličil. Maja se bo 15. oktobra posvetila ličenju obrvi, na katere ženske velikokrat pozabijo. “Mnoge ženske slepo sledijo trendom ličenja, medtem ko je edina smernica, ki ji moramo slediti, naš obraz.”

Tina Fabjan

Tina Fabjan je v svetu dekorativne kozmetike in mode že dobro poznan obraz. Verjame, da se vsaka ženska lahko počuti lepa, ko si nakloni malce več pozornosti in z ličenjem počuti samozavestno. “Naličila sem že veliko žensk različnih starostnih obdobij in ta nagrada, ko se ženska pogleda v ogledalo in je zadovoljna, kar vidi, je moja močna gonilna sila,” meni Tina, ki bo 22. oktobra razkrila vse trike o pravilnem nanosu maskare in ličenju oči.

Dnevi lepote bodo do 28. oktobra v prodajalnah dm še posebej radodarno obarvani, saj ob nakupu 3 ličil iste blagovne znamke cenejše prejmete brezplačno, ob nakupu ličil nad 30 evrov pa vas na blagajni pričaka lepotno presenečenje.

V. J.

Foto: dm

dm_kampanja_11_of_13.jpg