Possess The Secret: dve novi vrhunski dišavi, za katerima stojita nordijska bogova Thor in Idun

26. 2. 2018 // Lepota / Novosti

Possess The Secret sta dve novi vrhunski dišavi Oriflame, za katerimi stojita nordijska bogova Thor in Idun. Linija Possess je osnovana na zgodbah osupljivih ljudi iz mitov in legend, temelj pa sta moč in zapeljivost.

V Possess The Secret parfumski vodi zanjo je ujet duh nordijske boginje Idun. Je boginja večne mladosti, poseduje pa tudi ključ nesmrtnosti. Skrivnost njene moči so zlata jabolka, Idun namreč varuje moč čarobnih jabolk in odloča o usodi Thora ter vseh ostalih bogov. Dišava se odpre z vodnimi in sočnimi vrhnjimi notami bergamotke, izpopolnjenimi z vodo jasmina in živahnim, sladkim črnim ribezom. Srce razkriva čutnost dišečega oljkovca, okrepljenega z akordom zlatega jabolka, ki ga sestavljajo note jabolka in pridih orhideje. Nepozabna sled je zgrajena okrog not sandalovine in vanilije, okrepljenih z elegantnimi toni cvetov posončnice.

Glavni navdih parfumske vode Possess the Secret Man je zgodba o neverjetni moči Thora, boga groma, strele in neurja. Edinstven akord ledu izraža izjemno svežino, ki pooseblja strelo, ki jo obvladuje Thor. Dišava je ustvarjena s poživljajočim akordom ledu, ki je sestavljen iz edinstvenih molekul,kot sta limbanol in hivernal neo, ki poudarita svežino dišave. Drzna moška dišava se odpira z brbotajočimi notami bergamotke, okrepljenimi s svežim in poživljajočim akordom ledu, ki ga je navdihnila strela, ki jo obvladuje Thor. Srce dišave razkriva slane note s pridihom kadulje. Nepozabna sled se razvija okrog čutnih in živahnih osnovnih lesnih not hrastovine.

Dišavi Possess The Secret sta ustvarili dve legendi iz sveta dišav, Elise Benat in Fabrice Pellegrin, ki je bil leta 2017 razglašen za Parfumerja leta. Vse ostale novosti februarskega kataloga Oriflame si lahko ogledate na tej povezavi.

V. J.

Foto: Oriflame

possess_fb_product_both.jpg