Poskrbite za globinsko navlaženost kože tudi jeseni

19. 10. 2015 // Lepota / Novosti

ARTISTRY™ predstavlja novo linijo za nego kože ARTISTRY HYDRA-V™ – ustvarjeno, da bi koži zagotovila globoko hidratacijo. Kolekcijo je navdahnilo z Nobelovo nagrado okronano odkritje koži lastnih akvaporinov, ki regulirajo pretok vode.

Voda je ključnega pomena za zdravje telesa. Koža – naš največji organ – prav zato potrebuje bogato, uravnoteženo hidratacijo, da bi bila sijoča, zdrava in odporna na okolje ter vsakodnevne stresne situacije, ki povzročajo njeno dehidracijo. Ne glede na tip kože ali letni čas je hidratacija izredno pomembna. Raziskave kažejo, da na milijone ljudi po svetu trpi za dehidracijo kože, ki se začne že pri zgodnjih dvajsetih. Kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™ vsebuje paleto formul, prilagojenih za vse tipe kože. Namenjena je mlajšim potrošnicam, ki še niso zaskrbljene zaradi znakov staranja, želijo pa si nege kože, ki ustreza potrebam po uravnoteženi hidrataciji za ženske do 35 let.

Prežeta z vodo, navdahnjena z odkritjem

Kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™ deluje v zaščitem sloju kože in mu z uporabo lastnega HYDRA kompleksa, ki vključuje redke in dragocene sestavine, pomaga zadržati vodo. Za sestavine velja, da:

 • Osvežujejo: Čista voda iz norveških fjordov omogoča hidratacijo globoko v površju kožnih celic.
 • Obnavljajo: Minerali himalajske rdeče kamene soli, bogate s hranili, obnavljajo kožo in pomagajo izboljšati prenos, shranjevanje in zadrževanje vode.
 • Poživljajo: Hranilni ekstrakt havajskih acai jagod zaklene vodo za dolgotrajno hidratacijo in izboljšuje navlaženost zaščitnega sloja kože.

Predpisan režim nege prinaša najbolj prepričljive rezultate – takojšnje 270-odstotno povečanje vsebnosti vode v koži in hidratacijo, ki traja 24 ur.

Pomembno je opozoriti na razlikovanje med suho kožo – ki se pojavi zaradi vzrokov, kot so genetika, kronične bolezni, staranje in ostale okoliščine – in dehidrirano kožo, ki je stanje, do katerega pride, ko najglobje plasti kože ne dobijo dovolj vode. Obe vrsti potrebujeta globoko hidratacijo, ki jo zagotavlja kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™.

Kolekcija ARTISTRY HYDRA-V™ temelji na Amwayevem strokovem znanju na področju znanosti kože. ARTISTRY™ znanstveniki so odkrili, da je za globoko in trajno hidratacijo potreben skrben pristop. Odkritje se osredotoča na izboljšanje naravnega procesa hidratacije kože z upravljanjem kožnih celic. Medtem ko nanos vode neposredno na kožo lahko deluje blagodejno, pa so učinki začasni, razen če se sestavine v koži ohranijo.

Akvapori so kanali v kožnih celicah, ki tvorijo koži lasten namakalni sistem in tako privedejo vodo skozi celične membrane, pri tem pa nadzorujejo vsebnost vode ter pomagajo dostavljati hranila in jih shranjevati. Njihovo odkritje je ARTISTRY™ znanstvenike navdahnilo k razvoju HYDRA kompleks tehnologije. Ta razkriva skrivnosti uravnotežene hidratacije, ki jo ekskluzivno najdemo v osrednjem izdelku kolekcije, ARTISTRY HYDRA-V™ hranilnem koncentriranem serumu.

Enostaven režim in neverjetni rezultati

Kolekcijo ARTISTRY HYDRA-V™ sestavlja sedem izdelkov z namenom osvežitve, obnove in poživitve kože. Koža je vitalnejša ter daje občutek gladkosti, mehkobe in elastičnosti – v samo treh korakih.

 1. korak: priprava
 • Osvežujoče peneče čistilno mleko
 • Osvežujoč tonik
 1. korak: obogatitev
 • Hranilni koncentrirani serum
 1. korak: hidratacija
 • Obraz (izberite enega, ki ustreza vašemu tipu kože):

- Osvežujoč gel (za mastno do mešano kožo)

- Hranilna gel-krema (za vse tipe kože)

- Obnovitvena vlažilna krema (za normalno do suho kožo)

 • Oči

- Osvežujoča gel-krema za predel okrog oči

S pomočjo treh sistemov ARTISTRY HYDRA-V™, oblikovanih za tip kože sleherne uporabnice, bo vaša koža deležna globoke hidratacije. Vsakega od sistemov sestavlja hranilni koncentrirani serum, osvežujoča gel-krema za predel okrog oči in hidratacija, ki je primerna za vsakega od različnih tipov kože.

PR

1.jpgartistry_hydra-v_celotna_linija.jpg