Odeti v cvetje: 3 cvetlične dišave za letošnjo pomlad

24. 3. 2018 // Lepota / Novosti

Ljudje na ulici se končno sprehajajo z nasmehom na obrazu. Vendar za dobro razpoloženje niso krive samo toplejše temperature in sonce. Cvetlične barve v naravi zagotavljajo srečo posebne vrste. Zanimivo: vsaka cvetlica ima svojo simboliko in začara spomladanske vonje v edinstvene kompozicije.

Potonika - Betty Barclay Beautiful Eden

Nomen est omen: čutno morje cvetov v novi dišavi Betty Barclay Beautiful Eden vas popelje na dišeče potovanje v rajske kraje. Čarobna dišava, ki s svojo sadno-iskrivo zgornjo noto prebudi in spodbuja pozitivno razpoloženje. V osrčju so nežne cvetlične note, ki spominjajo na začaran cvetlični vrt in ustvarijo romantično doživetje vonja. Kompozicijo zaokrožajo kremno mehki ženstveni akordi. EdT, 50 ml, 31,00 eur.

Magnolija - Betty Barclay Tender Blossom

Čudoviti cvetovi magnolije nas osrečujejo žal le nekaj dni na leto. To nežno cvetlično drevo simbolizira milost, lepoto, čistost in moč. Dišava Betty Barclay Tender Blossom daje enako karizmo tudi njeni uporabnici in prebudi čute s svežimi sadnimi nežnimi notami. Sočna melona, eksotični liči in ciklama se združujejo v zgornji noti ter ustvarjajo edinstveno otvoritev v srce, kjer cvetijo potonika, magnolija in frezija. EdT, 50 ml, 29,75 eur.

Frezija - s.Oliver SO PURE

Frezija s svojim zapeljivo-sladkim vonjem simbolizira ljubezen, zvestobo in iskrenost. Te čiste lastnosti so utelešene tudi v minimalističnem vonju s.Oliver SO PURE, ki se s kožo takoj spoji. V duhu "čistega", dišava predstavlja preprostost in avtentičnost. Sadni peneči odtenki v zgornji noti so zmehčani s cvetnimi poudarki frezije in jasmina ter objeti v žametni kašmir lesa. EdT, 50ml, 26,75 eur.

Vse dišave so na voljo v aktualnem sortimentu v drogerijah DM in Müller.

V. J.

Foto: s.Oliver, Betty Barclay

bb_beautiful_eden_bts_15.jpg1.jpgPotonika - Betty Barclay Beautiful Eden.