Oblikuj postavo in izgubi centimetre na profesionalen način!

21. 4. 2021 // Lepota / Novosti

Afrodita Professional predstavlja novost: 3 profesionalne pomočnike pri oblikovanju postave z višjimi koncentracijami aktivnih sestavin, močnejšim delovanjem in odličnimi rezultati za zmanjšanje maščobnih blazinic, opaznosti celulita in opazno učvrstitev kože.

3 profesionalne rešitve so odslej na voljo tudi zate in ne zgolj za profesionalno uporabo v salonih: Fat burning anticelulitna krema z grelnim učinkom za zmanjšanje obsega in maščobnih blazinic; Body slimming anticelulitni gel s hladilnim učinkom za zmanjšan videz pomarančne kože in Body shaping čudežna krema za oblikovanje in učvrstitev.

Pri Afroditi za najboljše rezultate svetujejo kombinirano uporabo vseh 3 izdelkov, saj prav kombiniranje grelnega in hladilnega učinka ter večerna učvrstitvena nega v sinergiji prinašajo odlične rezultate. To pomeni, da oba anticelulitna izdelka uporabljate izmenično, prvi dan grelni izdelek, naslednji dan hladilni izdelek. Vsak večer po osvežitvi pod prho pa si privoščite čudežno kremo za oblikovanje in učvrstitev.

Izdelki so na voljo izključno v spletni prodajalni in prodajalnah Kozmetike Afrodita (Ljubljana, Rogaška Slatina).

V. J.

Foto: Kozmetika Afrodita

anticelulitni_novi_izdelki_afrodita_professional.jpganticelulitni_novi_izdelki_afrodita_professional_2.jpg