The Body Shop to pomlad navdušuje z mnogimi novostmi

16. 5. 2019 // Lepota / Novosti

The Body Shop to pomlad navdušuje z mnogimi super novostmi. Obljubljamo, da boste navdušene po spoznavanju z njimi!

Happy Go Lash maskara, dve novi paleti senčil Own Your Naturals in Paint In Colour ter vsestranski balzam Honey Bronze so letošnja poletna ličila, ki bodo poskrbela za lep videz in hkrati nudila hranljivo nego. Obogatena so s sestavinami iz pravičnega trgovanja, tako boste z uporabo prijazni do ljudi in planete, pa tudi do trepalnic in kože.

The Body Shop predstavlja novo meglico za obraz z SPF 30 PA++ zaščito pred soncem. Za razliko od drugih krem z zaščito, meglica pusti na koži lahkoten občutek, a vseeno nudi UVA in UVB zaščito. Ko jo zjutraj vmasirate, jo čez dan nanašajte na 2 uri, da boste res zaščiteni - pri tem pa ne boste uničile svojega makeupa! Na koži ne pušča madežev in je enostavna za uporabo, da lahko sproščeno uživate, četudi ste izpostavljeni soncu.

Negovalna kolekcija s korenčkom. V kolekciji uporabljajo korenje, ki bi ga drugače zavrgli (takšnega, ki ne ustreza prehrambenim standardom in ki ga pridelujejo na družinski kmetiji v Angliji. Oče s sinovi prideluje ekološko korenje za prehrambeno industrijo. The Body Shop pa uporabi korenje, ki ni primerno za prodajo in s tem poskrbijo za zmanjšanje živilskih odpadkov. Trajnostni pristop k negi obraza se pri njihne konča pri krasnih sestavinah. Tudi embalaža je trajnostna in 100 % obnovljiva, saj je ustvarjena iz 55 % reciklirane plastike.

The Body Shop uvaja prvo reciklirano plastiko, pridobljeno s pravičnim trgovanjem iz Bangaloreja v Indiji. Pobuda izpostavlja manj znano, človeško plat plastične krize. The Body Shop se ne želi samo boriti proti plastičnemu onesnaževanju, ampak želi ustvariti tudi družbene spremembe in pomagati pri opolnomočenju posameznikov. Pridobivanje reciklirane plastike bodo obeležili z velikim umetniškim delom - podobo ženske zbiralke odpadkov iz Indije, ki je ustvarjena iz reciklirane plastike iz Bangaloreja. Na ogled bo od 10. do 11. maja na tržnici Borough v Londonu.

V. J.

Foto: The Body Shop

31_fact_1_waste-management-post-1080x1350.jpghybrisimages_1093643_2_mascara_happy_lash_10ml_a0x_silv_incrhps091.jpgMaskara, ki je bila ustvarjena za vsakodnevno uporabo z 99 % vsebnostjo naravnih sestavin, zagotovo ni vsakdanja. Poskrbela bo za daljše in gostejše trepalnice in bo, v nasprotju z drugimi maskarami, vaše trepalnice tudi negovala. Obogatena je z ekološkim kokosovim oljem s Samoe in čebeljim voskom iz pravičnega trgovanja. Po nanosu je občutek na trepalnicah lahkoten, maskara zdrži na trepalnicah ves dan in ne pušča grudic ter madežev pod očmi.