Nova favorita za vse, ki so jim všeč nasprotja klasičnega črno-belega videza

10. 10. 2018 // Lepota / Novosti

Črna in bela: kontrastna, vendar kljub temu popolna celota. Puristična in pri tem niti malo dolgočasna. Klasični barvni duet uteleša čisto eleganco in s svojo preprostostjo uspe poudariti jasno stališče. Takšno, ki se zrcali v dišavah linije s.Oliver Black Label. Nova favorita za vse, ki so jim všeč nasprotja klasičnega črno-belega videza in iščejo primerno dišavo za ta slog.

Najmočnejši izrazni sredstvi na področju svetlega in temnega sta črna in bela barva. V svoji čisti obliki poudarita sporočila in jih skrajšata na bistveno. Prav v součinkovanju svetlobe in sence postanejo čustva vidna – kakor tudi na črno-beli fotografiji. Subtilna, elegantna možnost, da ujamete dragocene trenutke in jim podelite brezčasnost. Navdahnjene z lepoto črno-bele fotografije tudi kompozicije dišav linije s.Oliver Black Label poudarijo lastno, avtentično osebnost. S svojimi finimi dišavnimi notami naredijo posebne trenutke še lepše in vlivajo samozavest, da lahko pokažete svoje najboljše strani.

Ženski parfum: s.Oliver BLACK LABEL Women
Ženska kompozicija se odpira z notami pomaranče in mandarine ter nežnim vonjem breskve, preden se potopi v cvetlično srčno noto iz razkošne vrtnice, jasmina in bezga. Čutne osnovne note zakrožijo dišavo z intenzivnimi fasetami mošusa in vanilije.

Moški parfum: s.Oliver BLACK LABEL Men
Zgornja nota brezčasne, moške kompozicije je sveža in dinamična: v uvodu dišave aromatične note pomaranče in limone dopolnjujeta eleganten vonj ciprese. Moška srčna nota iz muškatne kadulje, sivke in pelargonije poskrbi za občutek udobja. Izrazite, lesne note, pačuli in vetiver v ozadju dopolnjujejo kompozicijo.

V. J.

Foto: s.Oliver

9.jpg10_1.jpg12.jpg