notino.si napoveduje cel teden Black Friday popustov

16. 11. 2021 // Lepota / Novosti

Black Friday - Črni petek letos pripade na petek, 26. novembra 2021. Za vse tiste, ki ne veste - Črni petek je praznik nakupovanja, ki je nastal v ZDA in od tod se je njegova priljubljenost razširila po vsem svetu. Akcija Black Friday poteka v petek po zahvalnem dnevu, in je povezana z znatnimi popusti. Vsako leto se s črnim petkom začenja predbožična nakupovalna vročica, kar pomeni, da lahko na ta dan po nižjih cenah nakupite vsa potrebna darila zase in za svoje najbližje.

Cel teden Black Friday popustov

Poleg modnih hitov bomo na letošnji Črni petek kupile tudi vse parfume in kozmetiko, ki si je že dolgo želimo. Z omamnimi vonji ter kozmetičnimi produkti pa bomo presenetile tudi svoje najdražje. Še posebej privlačna akcija Black Friday popustov bo trajala kar cel teden, in sicer od ponedeljka 22. novembra, vse do nedelje 28. novembra 2021. Tako izbire najboljših parfumov in kozmetike po ugodnih cenah ne bo zaznamoval stres, ki lahko spremlja zgolj en možen dan za nakupovanje.

Naše najljubše dišave

Med parfume, ki so tokrat na voljo za Black Friday, so se uvrstile priljubljene dišave priznanih znamk Calvin Klein, Yves Saint Laurent, Jean Paul Gaultier in podobno. Nam so to sezono še posebej všeč vonji Calvin Klein, saj gre za minimalistične, enostavne in sveže dišave, ki si jih včasih delimo kar s svojim dragim. Na obeh namreč dišijo čudovito!

Parfumi Calvin Klein po akcijskih cenah

Čiste linije in preprost slog blagovne znamke Calvin Klein sta preprosto slavna. To velja tudi za parfume Calvin Klein, ki so postali kultni ne samo zaradi svojih edinstvenih dišečih sestav, ampak tudi zaradi popolnega dizajna. Prve dišave so nastajale ob koncu 70. let in za mnoge še danes predstavljajo duh desetletja, v katerem so se pojavile. Na začetku 90. let sta na trg prišli revolucionarni dišavi Obsession in Eternity, ki sta postali legendarni in sta potrdili mesto Calvina Kleina v svetu parfumov. Dišave Calvin Klein nastajajo v sodelovanju z vodilnimi parfumarji celega sveta in pod okriljem enega vodilnih kozmetičnih podjetij – podjetja Coty.

V. J.

Foto: Notino

black-friday-online_2.jpegcalvin-klein_2.jpgblack_friday_3_1.jpeg