Kylie Jenner predstavlja svojo prvo dišavo

13. 3. 2024 // Lepota / Novosti

Kylie Jenner, ena najbolj znanih svetovnih podjetnic in vplivnic, s ponosom predstavlja svoj težko pričakovani prvi parfum Cosmic Kylie Jenner. Ta dišavna inovacija predstavlja razširitev lepotne linije Kylie na novo očarljivo ozemlje. Dišava je nastala v sodelovanju z Nicole Mancini in prinaša sladke, sveže in tople note, ki privlačijo, očarajo in osupnejo.

Cosmic Kylie Jenner prinaša popolno kombinacijo zgornjih not zvezdastega jasmina in osvežujoče pomaranče, medtem ko glavna esenca parfuma izžareva z akordi bogatega zlatega jantarja in cvetne rdeče potonike. Baza tople cedrovine in osupljivega vaniljevega mošusa poskrbi za sladki ovoj arom, ki vas bo potegnil v svoj svet, za seboj pa pusti osupljivo dišečo sled, zato je idealna izbira podnevi in ​​ponoči.

Cosmic Kylie Jenner, oblikovana kot umetniško delo iz druge dimenzije, prihaja v skulpturalni steklenički, ki se popolnoma prilega v vsako dlan in predstavlja nenehno spreminjajočo se naravo ljubezni ter poskuša poudariti pomen ljubezni do sebe. Na embalaži je natisnjen tudi Kylien rojstni datum, kar doda edinstveno osebno noto.

„V vseh pogledih, od vonja do stekleničke, sem želela ustvariti nekaj povsem unikatnega zame. Vonj, ki ga ljudje še nikoli niso povohali, a jih od prvega trenutka prežema z udobjem in zadovoljstvom. Na tem smo delali več kot dve leti. Želela sem svežo, a sladko dišavo z občutkom 'zunaj tega sveta', ki vsebuje nekaj mojih najljubših not, vključno z zvezdastim jasminom in vaniljevim mošusom.” je izjavila Kylie.

Dišava je na voljo stekleničkah v treh velikostih, ki jih je mogoče ponovno napolniti (30 ml, 50 ml in 100 ml), kar vam daje možnost, da izberete velikost, ki najbolj ustreza vašim potrebam in stilu.

Cosmic Kylie Jenner dišavne note:

Zgornje note: zvezdasti jasmin (čuten, sladek, sadni), rdeča pomaranča (sveža, citrusna)

Srčne note: zlati jantar (bogat, topel), rdeča potonika (sladka, cvetlična)

Bazne note: vanilijev mošus (sladek, prijeten, kremast), cedrovina (lesna, topla, sveža)

Ta neustavljivo privlačen parfum je na voljo od 11. marca 2024 ekskluzivno v parfumerijah Douglas in na douglas.si. Prepričani smo, da bo osvojil srca ljubiteljev parfumov po vsem svetu.

Foto: PR

cosmic_kylie_jenner_douglas_parfumerije_pr_750x522px_231214.jpgcosmic_kylie_jenner_douglas_parfumerije_edp_100ml_71-00eur_uvp.jpegcosmic_kylie_jenner_douglas_parfumerije_edp_10ml.jpeg