Kolekcija za bleščečo in zdravo kožo, ki navdušuje ženske po svetu

15. 7. 2019 // Lepota / Novosti

Navdih za bleščečo in zdravo kožo je včasih dovolj poiskati v naravnih lepotnih ritualih, ki so del vsakodnevne nege sleherne ženske. Lepa in negovana koža namreč daje občutek samozavesti. Lepotni rituali žensk po svetu se razlikujejo glede na podnebje in naravne sestavine, ki se nahajajo v njihovem življenjskem okolju. Vsem pa je skupna sijoča in zdrava koža ter preprosta nega, ki jo navdihuje narava.

Zahvaljujoč lepotnim ritualom žensk širom sveta je nastala tudi kolekcija Dove Nourishing Secrets, ki vsebuje ¼ Dove vlažilne kreme ter sestavine, ki so značilne za Japonsko in Indijo. V svetu mode in lepote so trenutno v trendu naravne sestavine, kot so kokos in macha, ki so jih ženske že od nekdaj uporabljale za svojo nego. Številne dame na Japonskem svoj dan začnejo s skodelico vročega macha čaja, saj velja prepričanje, da macha daje energijo ter vrača zdrav in mladosten videz. Čeprav se ta vrsta zelenega čaja večinoma uporablja v prehrani, pa macho najdemo tudi v izdelkih za nego telesa in kože. Kolekcija Dove Awakening Ritual je v kombinaciji s cvetom japonske češnje idealna za jutranje uživanje v lepotnih ritualih. Po prebujanju vsaka koža hrepeni po sestavinah, ki ohranjajo njeno vlažnost, prožnost in naravno lepoto, zato omenjena kolekcija vsebuje prav izdelke za najboljša jutra. Dove Nourishing Secrets Awakening Ritual Matcha tea & Sakura Blossom je na voljo v obliki gela za prhanje, losjona za telo, razpršila, stekleničke roll-on in kreme za roke.

Narava je navdihnila tudi kolekcijo Dove Restoring Ritual, ki je zasnovana na kokosu in jasminovih cvetovih, ki v Indiji tradicionalno veljajo kot idealne naravne sestavine za nego kože in telesa. Kokos ni le simbol blaginje, tamveč ima po ajurvedski medicini zdravilne lastnosti, ki dajejo koži in lasem mehkobo in sijoč videz. Po drugi strani pa lahko opazimo, da ženske v Indiji v svojih dolgih in močnih laseh, pogosto nosijo dišeče cvetove jasmina. Jasmin velja za simbol sreče in čistosti. Čudovit in svež vonj jasminovih cvetov tvori popolno kombinacijo s kokosom, ki ščiti in neguje, kolekcija Dove Restoring Ritual pa kožo hrani ter jo naredi mehko in gladko.

Kolekcija vsebuje Coconut & Jasmine sprej, stik in roll-on, Restoring Coconut Oil & Almond Milk losjon za telo v spreju, kremo za roke ter losjon za telo.

Dove Nourishing Secrets ponuja najboljše iz narave in daje nov občutek lepote, tako da lepotni rituali postanejo pravi užitek.

V. J.

Foto: Danielle Copperman, Dove

1.jpgdove_awakening_matcha_sg_250ml.jpg