Kako do popolnih obrvi v nekaj enostavnih korakih?

25. 10. 2017 // Lepota / Novosti

Ustvarite popoln naraven videz obrvi z novima Max Factor izdelkoma Brow Shaper in Brow Contouring Kit. Oblikovanje in definiranje obrvi ni bilo še nikoli tako preprosto, kot je z Brow Shaperjem, saj ima na eni strani svinčnik, na drugi pa ščetko. Polnjenje in poudarjanje obrvi pa je povsem preprosto s štirimi barvami, ki jih vključuje Brow Contouring Kit.

Oseben pristop

Max Factor ima pri snovanju novih izdelkov zelo oseben pristop in tako ustvarja izdelke, ki poudarijo lepoto vsake posameznice. V široki paleti priljubljenih izdelkov Max Factor predstavlja še Brow Shaper in Brow Contouring Kit, saj ženske želijo pripomočke, s katerimi bodo brez težav ustvarile polne in naravne obrvi.

Tina Fabjan, vodja umetnikov ličenja Max Factor, svetuje:

»V umetnosti ličenja so oblikovanje, polnjenje in privzdigovanje trije ključni koraki za popolne obrvi. Nova Brow Shaper in Brow Contouring Kit ženskam omogočata, da samozavestno ustvarijo popoln naraven izgled obrvi. Kot umetnica ličenja delam z zelo različno oblikovanimi obrazi, vsem pa vedno pojasnjujem o pomembnosti globine in igre s svetlobo za ustvarjanje personaliziranega 3-dimenzionalnega videza obrvi. Z Brow Shaperjem obrvi počešem navzgor, nato pa uporabim svinčnik, ki je na drugi strani, da spodaj in zgoraj oblikujem obrvi z nežnimi in kratkimi potegi. Obrvi »polnim« z Brow Contouring Kit-om in z najsvetlješim odtenkom osvetlim območje pod obrvmi in notranji kotiček očesa. To privzdigne oči in ustvari lažji in svetlejši videz.«

Vse je v detajlih

Brow Shaper je dvostranski svinčnik za obrvi, ki nudi popolno ravnovesje med definicijo in barvo, ki jo lahko nadgrajujemo. Izredno fina in precizna konica svinčnika omogoča natančen nanos, zato je oblikovanje in definicija obrvi mačji kašelj. S ščetko na drugi strani pa boste barvo nekoliko zabrisali in obrvi lepo oblikovali ter tako dosegli naraven izgled kot profesionalec. Na voljo je v treh odtenkih, ki omogočajo gladek in enakomeren nanos.

Paleta Brow Contouring Kit je sestavljena iz štirih odtenkov, od svetlih pa do temnih. Zasnovana je za ustvarjanje definicije in dodajanje globine videzu vaših obrvi. Formula je »pečena«, kar zagotavlja gladek in enakomeren nanos ter prelep matiran videz. Temnejši trije odtenki so uporabni za dodajanje definicije obrvem, s svetlejšim pa boste poudarili območje pod obrvmi in notranji kotiček očesa. Barve lahko med seboj mešate in tako ustvarite odtenek, ki vam bo popolno ustrezal.

V. J.

Foto: Max Factor

mf_july_17_brows_cc_lr.jpg1947_bck_rostrum_002_hr-1.jpg