Inovativni obliži za oči za mladosten, svež in sijoč videz

12. 6. 2024 // Lepota / Novosti

MBR ® – Medical Beauty Research – je popolna, zelo učinkovita in vsestranska linija izdelkov za nego kože obraza in telesa, namenjena večni lepoti. Že samo ime znamke povzema njeno filozofijo: nega kože na meji medicine se začne tam, kjer se normalna nega kože konča. Z več kot dvema desetletjema izkušenj na splošno velja za »sveti gral« nege kože. Formule vsebujejo najmočnejše, najčistejše in najučinkovitejše sestavine, popolnoma brez mineralnih olj, parabenov, polietilen glikola (PEG), ftalatov in umetnih dišav. Posebej razvite linije izdelkov in uravnotežene metode tretmajev so prilagojene individualnim potrebam kože ter zagotavljajo optimalen in dolgotrajen pristop, zaščito in nego kože v vseh njenih stanjih. Vsak lahko najde izdelek zase, ne glede na starost ali potrebe kože.

Koža okrog oči je zelo specifična:

• je petkrat tanjša od drugih delov obraza,

• vsebuje veliko manj žlez lojnic in kolagena v primerjavi s preostalim delom telesa,

• izpostavljena je nenehnim gibom (pomežiknemo tudi do 15.000-krat na dan).

Zaradi teh razlogov je bolj nagnjena k dehidraciji, zato se tu najprej pojavijo gube in podočnjaki.

Poleg tega sodoben način življenja povzroča utrujenost oči; pojavi se, ko se oči naprezajo in postanejo boleče, na primer po dolgotrajnem gledanju v zaslon računalnika, tabličnega računalnika ali mobilnega

telefona. Utrujenost oči je lahko tudi posledica naporne vožnje z avtomobilom, dolgih letov, pomanjkanja spanja, visoke dioptrije ali pretirane utrujenosti.

Neprekinjeno delo mišic, ki premikajo oči, povzroči njihovo utrujenost, pojavijo pa se tudi simptomi, ki kažejo na to. Prav tako se obremenitev oči pojavi kot posledica dolgotrajnega bivanja na suhem zraku v ogrevanem prostoru, izpostavljenosti ostri, močni svetlobi in bleščanju ter bivanja v slabo osvetljenem okolju.

Težave z utrujenimi očmi, zabuhlimi in temnimi podočnjaki ter pojavom gub in gubic hitro in učinkovito rešijo inovativni obliži za oči MBR ® .

Obliži za oči MBR ® se uporabljajo po potrebi in želji.

Po čiščenju in pripravi kože stisnite embalažo, da tekočina popolnoma prepoji obliže za oči. Gladko stran obliža položite pod spodnjo veko, od notranjega očesnega kotička proti ličničnemu loku, in ga nežno pritisnite. Pustite ju delovati približno deset minut, nato ju odstranite. Nato nanesite priporočene izdelke MBR ® za nego okrog oči.

Foto: PR

01230_awakelifteyepatches_komplett_0621.jpg