Giorgio Armani beauty kozmetika predstavljena v Sloveniji!

18. 6. 2019 // Lepota / Novosti

Prejšnji teden se je v personaliziranem prostoru v sklopu parfumerije Mueller, v nakupovalnem centru BTC, održala otvoritev prvega in ekskluzivnega prodajnega mesta z legendarno Giorgio Armani beauty kozmetiko.

Po zaslugi nenehnih inovacij skrbno zasnovano dekorativno kozmetiko blagovne znamke Giorgio Armani Beauty hvalijo vizažisti po celem svetu. Giorgio Armani prinaša osebno vizijo ličil: natančno in preprosto nanašanje z umetniško vizijo, ki služi kot ključ za poudarjanje notranje lepote v vsem svojem sijaju. Inovativne formule ličil, ki obljubljajo neverjetne rezultate in čutne izkušnje, so zasnovane po meri žensk, ki vedo kaj hočejo.

Razstavni prostor nas je navdušil s čudovito oblikovanim pohištvom v odtenku rdeče, ki je značilen za Giorgia Armanija, navdihnjen pa je z rdečilom Red Carpet Red št. 400. Prostor strankam omogoča, da doživijo izkušnjo uporabe ličil in dišav Giorgio Armani. Za tiste, ki imajo radi osebno vodstvo, bodo za strokovne nasvete vedno na voljo oblikovalci Giorgio Armani Face.

»Prepričan sem, da lepota predvsem prihaja od znotraj. Moje stvaritve niso namenjene maskiranju ali prekrivanju osebnosti posameznika, temveč poudarjanju.«

Giorgio Armani

V. J.

Foto: Giorgio Armani Slovenija

image011.jpgimage005.jpg