Francoske lepotne skrivnosti

15. 6. 2019 // Lepota / Novosti

Od mesta luči do najlepših jedi - recimo "bonjour" najnovejšim ličilom iz kolekcije Artistry Studio in posebnim izdelkom za kopanje!

Lepotna znamka Artistry predstavlja novo kolekcijo ličil s pridihom Pariza. Njihov namen je vzbuditi strasti, navdihujejo pa jih najbolj vroča mesta po vsem svetu in njihov življenjski stil, od umetnosti do kulture in mode. Z navdušenjem nam predstavljajo najnovejše poglavje njihove zgodbe: ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition. Kolekcijo navdihujejo barve in kultura ter pariška drama in romantika. Kot del te fantastične nove avanture so na voljo tudi ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition posebni izdelki za kopel in nego telesa – popolni, ko potrebujete nekaj razkošnega časa zase.

Igrajte se s pasteli, drznimi barvami za ustnice ter luksuznimi izdelki za razvajanje in nego telesa. V novi kolekciji Artistry Studio Parisian Style Edition bodo uživale vse ljubiteljice lepote saj je navdihnjena s stilom in umetnostjo. Več informacij o kolekciji najdete tukaj.

V. J.

Foto: Artistry

art_sp19_paris_social_002_300dpi-3.jpgart_sp19_paris_social_011_300dpi.jpg