dm Studio ponuja vse lepotne storitve na enem mestu

28. 9. 2020 // Lepota / Novosti

V Kranju je zaživel prvi lepotni center dm Studio v Sloveniji, ki bo poleg frizersko-kozmetičnih storitev nudil širok razpon profesionalnih, kakovostnih in luksuznih storitev, ki si jih lahko privoščite. Prvi dm center lepote, ki združuje vse lepotne storitve na enem mestu, je ob svojem odpiralnem dnevu že pozdravil prve zadovoljne stranke.

Strokovnjaki dm Studia obljubljajo, da bodo stranke s svojim znanjem popeljali na edinstveno lepotno potovanje. Kreativne frizerske storitve in individualno prilagojene lepotne rešitve bodo nadgradili z najnovejšimi programi pomlajevalnih tehnik in na kožo pisanimi tretmaji za nego obraza in telesa s svetovno priznanimi linijami izdelkov Afrodita Professional, Priori, Skeyndor, Depelive, LCN, LPG, L’Oreal Professional, Wella, Morrocanoil in Redken. Salon z najsodobnejšo opremo na trgu bo omogočal celovito obravnavo za izbrano lepotno področje, ki bo vključevala tudi individualno svetovanje in izobraževanje ter prilagojen program za vsako stranko posebej. Po želji stranke bodo v salonu s pomočjo osebnega kartona omogočali najvišjo stopnjo kakovosti storitev čez celo leto s ciljem vzdrževanja najboljše kondicije vaše kože, las in lasišča.

Prostor, ki vas bo očaral

Posebno pozornost ugodju in dobremu počutju so v dm Studiu namenili pri opremi prostora, ki je nastala v sodelovanju s priznanim zagrebškim Studiem Franić Šekoranja. Oblikovalci so z nežnimi svetlimi toni in udobnim pohištvom ustvarili okolje, ki izžareva življenjski utrip, obenem pa pričara trenutke brezskrbnega sanjarjenja. Prostor z intimnim pridihom bo vsaki posamezni stranki ob obravnavi omogočal popolno sprostitev. Uživajte in se prepustite spretnim rokam strokovnjakom dm Studia, kjer bodo vsak mesec poskrbeli za dodatna presenečenja na področju storitev in promocij!

dm

Foto: Dean Dubokovič, Pristop

3.jpgProstor z intimnim pridihom bo vsaki posamezni stranki ob obravnavi omogočal popolno sprostitev.2.jpgSalon z najsodobnejšo opremo na trgu bo omogočal celovito obravnavo za izbrano lepotno področje.1.jpgStrokovnjaki dm Studia obljubljajo, da bodo stranke s svojim znanjem popeljali na edinstveno lepotno potovanje.