Candy Box: Kolekcija, ki so jo navdihnile sladkarije

8. 5. 2018 // Lepota / Novosti

Predstavljajte si, da obstaja še prijetnejši način za ličenje. Da lahko odkrijete nove omamne, barvite kombinacije v kolekciji Artistry Candy Box in se razvajajte s svetlečimi senčili in rdečili, troplastnimi bleščili za ustnice ter modrimi in belimi svinčniki za oči.

Kolekcija, ki so jo navdihnile sladkarije, se predstavlja tudi z novo Artistry embalažo, ki uporabnikom omogoča, da mešajo in kombinirajo posamezne odtenke senc za obraz in oči ter tako sestavijo svojo idealno barvno paleto senčil, nato pa jih zmešajo ali ponovno razvrstijo, da dobijo povsem nov izbor.

Senčila in rdečila lahko uporabljate posebej ali jih zmešate skupaj z Artistry kompletom 7 čopičev, da pričarate edinstven, unikaten videz. Zaradi živahne embalaže, ki spominja na bonbone, jo zlahka prepoznate in jo imate lahko vedno s seboj na poti.

Izdelki iz kolekcije:

Signature Color paleta svetlečih senčil za oči

Na voljo v devetih odtenkih, s katerimi lahko brezhibno osenčite in poudarite oči ter poskrbite za prefinjen ali drzen videz. Odtenke v škatlici lahko uredite po svojih željah ter mešate in kombinirate različne barve, da ustvarite edinstvene kombinacije. Cena: 67,30 €.

Artistry Signature Color paleta za obraz

Na voljo v devetih odtenkih, s katerimi lahko osvetlite in poudarite obraz ter poskrbite za svež, sijoč videz. Uporabljajte jih ločeno ali pa jih zmešajte s čopičem. Ustvarite personalizirano barvno kolekcijo s posameznimi svetlečimi barvami, ki jih lahko mešate in kombinirate! Cena: 67,30 €.

Artistry Signature Color tribarvno bleščilo za ustnice

Izberite enega od treh novih različic Artistry Signature Color tribarvnega bleščila za ustnice. Vsako bleščilo vključuje tri ujemajoče se barve, s katerimi lahko pri vsaki uporabi ustvarite drugačen videz, ter zasnovo Artistry Signature Color tribarvnega bleščila za ustnice z lučko in ogledalom. Sveža formula z balzami daje prijetno mehek in kremast, nikoli lepljiv občutek. Cena: 25,50 €.

V. J.

Foto: Artistry

art_sp18_double_hero_300dpi-1.jpgart_spring18_product_group2_300dpi.jpg