Biotherm predstavlja povsem drugačno olje za obraz

25. 4. 2015 // Lepota / Novosti

Biotherm s svojim novim izdelkom Skin.Best Liquid Glow – prvim oljem za trenutno poživitev polti, mladosten videz in naravni sijaj kože, prinaša revolucijo na področju olj za nego obraza. Edinstvena suha tekstura olja naredi kožo svilnato na dotik.

Ko gre za nego kože, obstaja le malo izdelkov, glede katerih so mnenja tako deljena, kot so deljena pri oljih za obraz. Mladi ljudje si uporabe olja praktično ne znajo predstavljati, prav tako pa se je ukoreninilo tudi mnenje, da so olja namenjena samo zreli koži; vsa imajo enako teksturo, so mastna, uporabljajo se predvsem ponoči in imajo samo en učinek: kožo nahranijo.

Liquid Glow ponuja še nevideno teksturo, uporabo in koristi v skladu s specifičnimi potrebami kože. Kožo zgladi in jo naredi svilnato, pri tem pa ne pusti mastnih madežev, kar je pravi dokaz, da olje ni nujno vedno mastno.

Liquid Glow je olje za večnamensko vsakodnevno uporabo, tako podnevi – zahvaljujoč nemastni teksturi – kot ponoči. Odvisno od stanja kože se lahko uporablja v večjih ali manjših odmerkih. Njegova pomarančna barva koži v trenutku povrne zdrav sijaj, ki zahvaljujoč visoki antioksidacijski zaščiti tudi traja.

Foto: PR

biotherm-skin_best-liquid_glow.jpg