Aura Botanica: Ko moč narave postane prijetna izkušnja

27. 2. 2017 // Lepota / Novosti

Linija Aura Botanica zapolnjuje rastočo željo po odgovornem luksuzu. Ženskam ponuja učinkovito nego za okrepitev stanja njihovih nevitalnih las. Povečana senzoričnost ponudi občutek lahkotnih las, brez ostankov in obtežitve. Posledica nege so bleščeči, žareči lasje, ki so se prebudili v svoji naravni lepoti.

Novo naravno linijo za nego las Aura Botanica odlikujejo:

Resnična naravnost: vse formule imajo več kot 97% sestavin naravnega izvora. Aktivne sestavine so pridobljene odgovorno. Vse formule so v povprečju 97% biorazgradljive. Brez silikonov.

Dokazano delovanje: s pomočjo Kérastase-ove prebojne tehnologije in novih pionirskih pristopov do naravne nege las, naravne učinkovine dokazano delujejo in lasem nudijo 48 ur nege, 72 urno zaščito proti vlagi in razmršenim lasem, 4x več sijaja.

Luksuz: uporaba linije zagotavlja popolno čutno izkušnjo, saj so vsi izdelki iz linije prijetne teksture, lepo dišijo in so shranjeni v elegantni embalaži. Gre za vrhunsko salonsko izkušnjo, ki jo lahko obudimo v domačem okolju z izdelki za nego las doma. Zadovoljstvo ob uporabi pa je še večje, saj sta uporabljeno kokosovo in arganovo olje rezultat odgovorne pridelave.

V. J.

Foto: Kerastase

1.jpg