To so Afroditine lepotne novosti, ki jih uporabljamo to poletje

19. 5. 2022 // Lepota / Novosti

V našem uredništvu se vsako pomlad veselimo predstavitve novih Afroditinih lepotnih hitov, ki nikoli ne razočarajo. Glede na to, da smo redne uporabnice znamke, smo naravnost navdušene nad njihovimi novostmi, ki nas nikoli ne pustijo na cedilu. Letošnjega poletja si tako ne predstavljamo brez novih Afroditinih zvezd za nego, čiščenje in zaščito obraza, ki vam jih bolj podrobno predstavljamo v nadaljevanju.

Koncentriran serum z zaščitnim faktorjem

Ali ste vedele, da so za kar 80 % sprememb, povezanih s staranjem kože, odgovorni UV-žarki? Poskrbi za visoko UV zaščito - v vseh življenjskih obdobjih, vse dni v letu! Z novim Zaščitnim serumom SPF 30 za obraz Kozmetike Afrodita. Anti-age formula z dipeptidom karnozinom zagotavlja visoko zaščito kože pred nevarnimi UVA, UVB in IR žarki ter modro svetlobo. Pomaga preprečevati fotostaranje, nastanek pigmentnih madežev in DNA poškodbe kožnih celic.

Močan odmerek vitamina C

Nova zvezda v vrsti visoko koncentriranih serumov Skin Specialist: Anti-age serum VITAMIN C nudi učinkovito zaščito pred prezgodnjim staranjem in svetlejši, enakomernejši ten! Koncentrirana posvetlitvena formulacija klinično dokazano zmanjša pigmentne nepravilnosti, povzročene s sončnimi žarki. Deluje tudi kot močan antioksidant in spodbujevalec proizvodnje kolagena v koži. Kožne celice ščiti pred posledicami škodljivih vplivov UVA in UVB žarkov ter tako predstavlja odlično podporo vsem SPF izdelkom.

Nova generacija čistilnih izdelkov z močjo encimov

To poletje kožo čistimo z Afroditinimi najnežnejšimi CLEAN PHASE aduti. Z močjo encima papaina, ki nežno lušči odmrle celice povrhnjice, delujejo z izjemnim čistilnim učinkom v globinah por ter so klinično dokazano uspešni v poenotenju tena kože. Rezultat: osupljivo gladka, mehka in vidno bolj sijoča koža.

To poletje zaščitite svojo kožo ter povzdignite rutino nege na višjo raven! Več na: webshop.afroditacosmetics.com.

V. J.

Foto: Kozmetika Afrodita

novica_skin_specialist_5_web.jpgvitamin_c_anti_age_serum.jpgencim-5.jpg