Nov trend barvanja las se imenuje melange

15. 1. 2016 // Lepota / Frizure

Najbolj popularen trend barvanja las v preteklem letu – balayage – se bo v letu 2016 umaknil novemu, naprednejšemu in še bolj subtilnemu trendu barvanja las, ki ga profesionalni frizerji imenujejo melange.

Balayage je že prejšnjo sezono prejel številne nadgradnje in nove nianse. To pa je vodilo do novega trenda prihajajoče sezone, t. i. melange, ki prav tako kot njegov predhodnik temelji na prehodih iz temnejših v svetlejše nianse, a tokrat v vseh odtenkih kave in s še občutno nežnejšimi prehodi.

Malange je prav zaradi bogate izbire kavnih odtenkov izvrstna izbira za vse barvne tipe, saj lahko odtenke izbiramo glede na ten kože in oči ter tako barvo las prilagodimo vsakemu tipu posebej. Temnolaske lahko svoj videz nadgradijo z svežimi in svetlejšimi odtenki, brez da bi lase preveč posvetlile in uničile, medtem ko lahko blondinke z nežnejšimi kavnimi odtenki ustvarijo trendi kontraste.

Melange je s polnostjo barve in prelivajočimi se toplo-hladnimi odtenki izvrstna izbira za vse, ki si želijo spremembe in poživitve frizure v sivem zimskem obdobju …

Tamara Janža, TAMARA TEAM

https://www.facebook.com/TAMARATEAMfrizer

mg_1232.jpgunnamed.jpg