Nov hit v barvanju las, ki vas bo prevzel

13. 5. 2016 // Lepota / Frizure

Glede na to da smo frizerji v nenehnem iskanju najboljših in najbolj trendi tehnik barvanja las, smo se v salonu Tamara Team odločili nadgraditi dosedanje uspešnice in prišli do fantastične barvne tehnike, ki je idealna izbira za tople dneve pred nami.

Aqua tehnika - tako smo jo poimenovali zaradi izjemnega prelivanja barvnih odtenkov - je nadgradnja izjemno priljubljenih tehnik balayage in ombre, ki ju najbrž že dobro poznate. Če so prehodi pri balayage zelo nežni in pri ombre ravno nasprotno, precej opazni, smo pri aqua tehniki naredili mešanico obeh. Ravno prav prefinjena in ravno prav drzna, je aqua tehnika točno tisto, kar si želimo za letošnjo toplo sezono.

Aqua tehnika, ki združuje sofisticirane prehode med barvnimi odtenki in posvetljene konice, ki delujejo karseda naravno, je odlična izbira za vse, ki želijo dodatno igrivost in dimenzijo las. Pri svetlolaskah bodo to pomlad odtenki še svetlejši in se bodo prelivali od toplega kapučina do ledeno blond, pri temnolaskah pa bodo najbolj zaželjeni odtenki konjaka.

Tamara Janža, TAMARA TEAM

https://www.facebook.com/TAMARATEAMfrizer

tami.jpgaqua.jpgaqua2.jpg