Najlepše frizure za dolgolaske

3. 9. 2015 // Lepota / Frizure

Čeprav so dolgi lasje čudoviti, je za lep in zdrav videz dolge pričeske potrebno lase pridno negovati, saj razcepljene konice še nikoli niso veljale za privlačne. V kolikor ste ponosna lastnica dolgih las ali pa si teh želite, lase redno negujte s hranljivimi maskami in vsaj na tri mesece pristrižite konice. Le tako bodo vaši lasje v dobri formi in vedno pripravljeni na igrivo stiliranje in domiselno spenjanje.

Za zdrave in sijoče dolge lase poskrbite s sušenjem na zraku in se poskušajte izogibati sušilcem za lase, kodralnikom in likalnikom. Las ne spenjajte v čop, saj to obremenjuje lasne korenine, posledica tega pa je lahko prekomerno izpadanje las. Nikoli ne česite las, ki ste jih pred tem poškropili z lakom za lase. Poleg uravnotežene prehrane za lase poskrbite tudi s prehranskimi dopolnili. Še posebej bodo lasje sijali, če boste vsak dan zaužili vitamine za lase, kožo in nohte, ki jih najdemo v vseh bolje založenih drogerijah.

V nadaljevanju si oglejte zvezdnice z najlepšimi dolgimi pričeskami, ki naj služijo za navdih vsem, ki si želijo dolgih, lepih in zdravih las ...

M.V.

Foto: Marie Claire

olivia.jpgOlivia Wildebella_thorne.jpgBella Thorne