Frizura, ki jo ta trenutek obožujejo zvezdnice

16. 10. 2015 // Lepota / Frizure

Pričeske z lasmi na stran, ki jih ta trenutek obožujejo vse zvezdnice, so lahko glamurozne, romantične in sproščene ter tako primerne tako za večerne kot tudi vsakodnevne priložnosti. Frizure z lasmi na stran nikar ne odmislite, če imate trenutno lase postrižene v trendi lob, Kate Blanchett v galeriji je namreč enkraten primer, da se takšna pričeska odlično poda tudi na krajše lase.

Frizuro z lasmi na stran naredimo tako, da naredimo prečko na strani glave, potem pa vse lase počesemo na eno stran in jih vržemo čez ramo. Frizura bo izpadla še bolj glamurozno oziroma boemsko, če bomo lase pred tem rahlo nakodrale. To lahko storimo s kodralnikom, lahko pa lase posušimo na zraku, uporabimo olje za lase in lase razdelimo v pramene, ki jih nato zvijemo v zvitke in pritrdimo z lasnicami. Po približno eni uri lase razpustimo in jih s prsti počesemo na stran in čez ramo.

Za dodatno inspiracijo si oglejte galerijo v nadaljevanju, v kateri smo zbrali najlepše zvezdniške pričeske z lasmi, počesanimi na stran ...

M.V.

Foto: Glamour

3.jpgMila Kuniscara-delevingne2_glamiur_6may14_rex_b_426x639.jpgCara Delevingne