7 naših najljubših fig

5. 6. 2022 // Lepota / Frizure

V toplejših mesecih lase najraje spnemo v figo. To je frizura, ki lase uspešno odmakne od vratu in obraza in nam tako nudi svežino v trenutkih, ko se lasje začenjo lepiti na omenjene prepotene dele telesa. Se strinjate, da ni hujšega, kot občutiti lase na prepotenem hrbtu? Figa pa ni nujno dolgočasna pričeska, saj obstaja kar nekaj zanimivih načinov spenjanja te priljubljene frizure. Pa poglejmo ...

7 vrst fig, ki jih poleti naravnost obožujemo:

Vozelj na vrhu glave - na vrhu glave lase dejansko zvežite v preprost vozelj.

Figa z nogavico - s pomočjo nogavice lahko ustvarite resnično veliko figo - nogavici odrežite prste in čeznjo prepredite lase. Nato jo z lasmi vred večkrat zavihajte navzdol, da dobite videz krofa. Utrdite z lasnicami in figa je nared.

Razkuštrana figa - neurejen videz je običajno tisto, kar imamo poleti najraje.

Elegantna figa - sledite vzoru balerin in povsem zglajene lase spnite v nizko figo. Elegantne fige so kot nalašč za dogodke in zabave v toplejših mesecih.

Zvita figa - lase spnite v čop na vrhu glave in ga nato zvijte v figo.

Figa v obliki mašnje - sledite vzoru Lady Gaga in na YT poiščite tutorial za ljubko figo v obliki mašnje.

Klasična figa - za brezčasen videz lase spnite v gladek čop (visoko ali na sredini zatilja). S penastim krofom za lase (ali nogavico) zvijte lase v elegantno figo in jo utrdite z lasnicami, peno in pršilom za lase.

V. J.

Foto: Unsplash / Nakota Wagner

nakota-wagner-zg3resb4jga-unsplash.jpg